Ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός με τους δύο τυχερούς που κερδίζουν παραδοσιακά κρασιά και τυριά Πάρου!

04 Ιανουαρίου 2019 17:35

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, ο Διαγωνισμός του psts.gr με δώρο 2 κιβώτια κρασί και 6 κεφάλια τυρί τα οποία θα προσφερθούν στους δύο νικητές που θα αναδείξει η κλήρωση της 5η Ιανουαρίου.


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, ο Διαγωνισμός με δώρο 2 κιβώτια κρασί και 6 κεφάλια τυρί τα οποία θα προσφερθούν στους δύο νικητές που θα αναδείξει η κλήρωση της 5η Ιανουαρίου.

Ευχαριστούμε ολόθερμα όλους τους συμμετέχοντες που πήραν μέρος στο Διαγωνισμό! Η τεράστια συμμετοχή τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Σημειώνεται, ότι ο κάθε ένας από τους δύο τυχερούς που θα αναδείξει η κλήρωση, θα παραλάβει 1 κιβώτιο (12 φιάλες) κρασί και 3 (κεφάλια) τυρί. Όλα εξαιρετικά, αγνά προϊόντα της Πάρου με πλούσια και ιδιαίτερη γεύση βασισμένη σε πρώτες ύλες (σταφύλια, γάλα) που παράγονται αποκλειστικά στο νησί από μικρές αγροτικές εκμεταλλεύσεις και μεταποιούνται από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πάρου με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές για την ασφάλεια και την ποιότητά τους!

Υπομονή λοιπόν μέχρι την κλήρωση και την ανάδειξη των 2 νικητών ενός τόσο γευστικού Διαγωνισμού, που θα γεμίσει το πιάτο και στο ποτήρι σας με όλα τα γνήσια αρώματα της παραδοσιακής Πάρου!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos