Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O «Τηλέμαχος» φεύγει η «Υπατία» έρχεται! Θυελλώδεις νοτιάδες και βροχές στις Κυκλάδες...

08 Ιανουαρίου 2019 23:04

Δεν θα προλάβουμε να πάρουμε μια ανάσα από την... «αποχώρηση» του καιρικού συστήματος «Τηλέμαχος» που έφερε δριμύ χιονιά στη χώρα, και μια νέα κακοκαιρία που «βαφτίστηκε» Υπατία βρίσκεται προ των πυλών καθώς αναμένεται να μας επηρεάσει από το πρωί της Τετάρτης 9 Ιανουαρίου.


Ισχυρά κατά τόπους φαινόμενα, χιόνια, κρύο, βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νότιοι άνεμοι στα πελάγη, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του εν λόγω βαρομετρικού χαμηλού που θα «χτυπήσει» τη χώρα και θα διαρκέσει έως το πρωί της Παρασκευής.

Με νεφώσεις τοπικά αυξημένες θα κάνει ποδαρικό η «Υπατία» την Τετάρτη στις Κυκλάδες. Στην περιοχή θα πνέουν πολύ ισχυροί νότιοι – νοτιοδυτικοί άνεμοι εντάσεως 6 – 8 μποφόρ που όσο περνά η ώρα θα ενισχύονται και από το απόγευμα θα γίνουν θυελλώδεις φθάνοντας τοπικά τα 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς.

Την Πέμπτη τώρα, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής μετεωρολογικά προγνωστικά στοιχεία, βροχές αναμένονται στις Κυκλάδες με τάσεις εξασθένισης των θυελλωδών νοτιάδων από το απόγευμα της ημέρας.

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr