"Keep Aegean Blue" στην Πάρο την Πέμπτη 7 Μαρτίου

04 Μαρτίου 2019 00:13

"Keep Aegean Blue" : Η μεγάλη περιβαλλοντική καμπάνια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για την προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος των νησιών, στην Πάρο την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019.


Η καμπάνια που υλοποιείται σε συνεργασία με τον Οργανισμό All For Blue by Katerina Topouzoglou περιλαμβάνει σεμινάριο στο ΕΠΑΛ Πάρου και βιωματικές δράσεις που θα αφορούν τον καθαρισμό της παραλίας Λιβάδια Παροικίας και του βυθού, από τους δύτες της "All For Blue ".

Στόχος της καμπάνιας είναι η ενημέρωση των μελλοντικών γενιών για την τεράστια σημασία της προστασίας του θαλάσσιου οικοσυστήματος. Να διαμορφωθεί περιβαλλοντική συνείδηση σε ευαίσθητες ηλικίες. Τα παιδιά που μαθαίνουν να μαζεύουν σκουπίδια, ως ενήλικες, δεν θα πετάξουν σκουπίδια σε θάλασσες και ακτές.

Ο Έπαρχος της Π.Ε. Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς ανέφερε ότι : “ Έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε το απέραντο γαλάζιο που περιβάλλει τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, με δεδομένο τον καταλυτικό ρόλο που αυτό συνεπάγεται για την βιώσιμη ανάπτυξη της μεγαλύτερης τουριστικής Περιφέρειας της χώρας μας”.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos