Νάουσα Πάρου: Προμηνύματα καλοκαιριού στο πρώτο ανοιξιάτικο τριήμερο!

13 Μαρτίου 2019 14:11

Ο πολύ καλός καιρός του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας έκανε το χατίρι στους χιλιάδες εκδρομείς που έβαλαν «πλώρη» για τα νησιά! Λίγο η ηλιοφάνεια, η καλοτάξιδη θάλασσα αλλά και η ανοιξιάτικη αναζωογονητική διάθεση, ευνόησαν τις αποδράσεις από το «κλεινόν άστυ» για μια ανάσα ανανέωσης έξω από την καθημερινότητα.


Το πρώτο ανοιξιάτικο τριήμερο του 2019, έμοιαζε στην Πάρο με μικρό καλοκαιράκι! Στη Νάουσα ειδικά στο γοητευτικό λιμανάκι της, τα τραπεζάκια βγήκαν έξω και γέμισαν από παρέες που χαλάρωναν κάτω από τον καθαρό ηλιόλουστο ουρανό, πίνοντας το καφεδάκι τους ή γευματίζοντας σαρακοστιανά εδέσματα για το καλό της ημέρας!



Ζωντάνεψε ξαφνικά από κίνηση το διασημότερο και γραφικότερο ίσως σημείο της Πάρου με τον κόσμο να δείχνει να απολαμβάνει την μαγεία του κατάλευκου κυκλαδίτικου τοπίου πλάι στα αραγμένα ψαροκάικα και στο μπλε μιας γαλήνιας θάλασσας που θύμιζε ζωγραφιά.

Μια εικόνα ζωής από το σκηνικό της οποίας δεν εξαιρέθηκαν και μερικοί απρόσκλητοι… «θαμώνες» της Νάουσας, δηλαδή τετράποδα και πτηνά που οσφράνθηκαν τις μυρωδιές από τα γεμάτα τραπέζια και έσπευσαν να «επωφεληθούν»!

Προμηνύματα καλοκαιριού στις αρχές της άνοιξης, στις πρώτες μέρες του Μάρτη, που όλα στην Πάρο έχουν μια μοναδική φρεσκάδα…

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos