Πάρος: H Αγκαιριά πιστή στο ραντεβού του Let΄s Do it Greece 2019!

07 Απριλίου 2019 16:48

H Πάρος συντονίστηκε για μια ακόμη χρονιά με την μεγαλύτερη πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία Let΄s Do it Greece 2019!

To ραντεβού για ταυτόχρονες περιβαλλοντικές δράσεις σε ολόκληρη τη χώρα δόθηκε για την Κυριακή 7 Απριλίου και η Αγκαιριά της Πάρου δήλωσε «παρούσα»! Με σύνθημα «Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το χωριό μας ομορφότερο» ο κόσμος της Αγκαιριάς ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Δημοτικής Κοινότητας, του Πολιτιστικού Συλλόγου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγκαιριάς για την πραγματοποίηση δράσης καθαρισμού και εξωραϊσμού του χωριού.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, μικροί και μεγάλοι κινητοποιήθηκαν καθαρίζοντας και ομορφαίνοντας τους δρόμους της Αγκαιριάς καθώς και τις παραλίες της περιοχής ενώνοντας τις δυνάμεις τους με στόχο ένα καλύτερο περιβάλλον.

Η επιτυχημένη δράση γέμισε χαρά και περηφάνια τους Αγκαιριανούς εθελοντές που έκαναν πράξη το κεντρικό μότο του Let΄s Do it Greece «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις» παίρνοντας την πρωτοβουλία να ομορφύνουν τον περιβάλλον του τόπου τους! Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos