Βρέφος τραυματίστηκε σε πλοίο και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πάρου…

21 Μαϊος 2019 22:40

Ατύχημα σημειώθηκε εν πλω το μεσημέρι της Τρίτης 21 Μαϊου.

Λίγα μόλις λεπτά μετά τον απόπλου του πλοίου SUPERFERRY II από το λιμάνι της Πάρου με προορισμό το νησί της Μυκόνου, το χέρι ενός βρέφους πιάστηκε στην πόρτα της τουαλέτας με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του παιδιού.

Λόγω του ατυχήματος, δεκαπέντε μόλις λεπτά μετά την αναχώρησή του από την Πάρο στις 14: 15΄, το SUPERFERRY ΙΙ κατέπλευσε και πάλι στο νησί. Το παιδάκι παρέλαβε από το λιμάνι της Πάρου ασθενοφόρο διακομίζοντάς το στο Κέντρο Υγείας προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το βρέφος είχε τραυματιστεί στη φάλαγγα του χεριού και συγκεκριμένα σε μαλακό σημείο του δαχτύλου χωρίς να έχει πληγεί, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οστό. Για προληπτικούς λόγους ωστόσο, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, το παιδί αναχώρησε με τους γονείς του από την Πάρο για την Αθήνα με πτήση της γραμμής και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων χωρίς η κατάστασή του να εμπνέει μέχρι στιγμής ανησυχία.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos