Πάρος: Τροχαίο ατύχημα στον Περιφερειακό της Παροικίας

27 Μαϊος 2019 17:20

Tροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 27 Μαϊου στην περιφερειακή οδό της Παροικίας στο γεφυράκι στο ύψος του Cine Rex, όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο το όχημα όσο και η μοτοσυκλέτα ήταν ενοικιαζόμενα. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τουρίστες Ασιατικής καταγωγής ενώ τη μηχανή οδηγούσε γυναίκα τουρίστρια. Από τη σύγκρουση επήλθε τραυματισμός της γυναίκας και ακολούθησε η διακομιδή της με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Πάρου.

Δυστυχώς, μπαίνουμε πια σε περίοδο αυξημένης τουριστικής κίνησης με αποτέλεσμα η περιφερειακή οδός της Παροικίας να δέχεται καθημερινά έναν μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο ο οποίος σε αρκετές περιπτώσεις ενέχει κινδύνους τροχαίων ατυχημάτων.

Το πρόβλημα είναι μεγάλο και χρονίζον ιδίως κατά τη θερινή σεζόν που η Πάρος πολλαπλασιάζει τον πληθυσμό της, δυστυχώς όμως, στο εν λόγω πρόβλημα δεν διαφαίνεται σύντομα τουλάχιστον λύση..

.


 

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos