Καταγγελίες για περιβαλλοντικές παρεμβάσεις στην Νάουσα Πάρου

30 Μαϊος 2019 16:50

Σε διαβίβαση των σχετικών εγγράφων που αφορούν περιβαλλοντικές παρεμβάσεις, στη Νάουσα της Πάρου, έχει προβεί η Περιφερειακή Ενότητα Πάρου προς τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου & Έπαρχος Π.Ε. Πάρου Κωνσταντίνος Ν. Μπιζάς ζητά διευκρινίσεις που έχουν να κάνουν με διάνοιξη οδού, τοποθέτηση ξύλινης κατασκευής και καταγγελίες συμπολίτη μας στο διαδίκτυο για διαμόρφωση χώρου PARKING στην παραλία των Κολυμπηθρών της Νάουσας Πάρου.

Σχετικά αναφέρει:
«Παρακαλώ να μ' ενημερώσετε για τις δικές σας ενέργειες στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας καθώς και για την ύπαρξη ή όχι των απαιτούμενων εγκρίσεων για τις παραπάνω εργασίες».

Για τις συγκεκριμένες εργασίες υπάρχουν ήδη επιστολές από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας Πάρου προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, οι οποίες επισυνάπτονται στη σχετική αναφορά του και από τον κ. Μπιζά.

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Ο πρόεδρος της Νάουσας Πάρου κ . Μπαρμπαρίγος με δύο επιστολές του στις 27 και 28 Μαΐου αναφέρει τα εξής:

Nάουσα 27-5-19

ΘΕΜΑ: Διάνοιξη δρόμου στη «Ξιφάρα» Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας.

Παρακαλούμε για τον έλεγχο νομιμότητας διάνοιξης οδού, που συνδέει τον κεντρικό δρόμο με ξενοδοχείο, στην περιοχή «Ξιφάρα», στη Νάουσα Πάρου.

……………………………………………………………..

Nάουσα 28-5-19

ΘΕΜΑ: Ξύλινη κατασκευή στην παραλία «Νησί Οικονόμου» Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας.

Παρακαλούμε για την άμεση απομάκρυνση της ξύλινης κατασκευής [οικίσκου] στην παραλία «Νησί Οικονόμου», στη Νάουσα Πάρου.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos