ΕΤΑΔ: Ψάχνει μισθωτές για τουριστικά ακίνητα σε Μύκονο, Πάρο και Χαλκιδική

08 Ιουνίου 2019 12:08

Τουριστικά ακίνητα, εν μέσω θέρους, βγάζει προς μίσθωση η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου. Πρόκειται για δύο ακίνητα στη Μύκονο, ένα στη Χαλκιδική, δύο στην Ασπροβάλτα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ο διαγωνισμός για το Ξενία της Χίου.

Η ΕΤΑΔ ποντάρει στο αυξημένο ενδιαφέρον που καταγράφεται για τον τουριστικό κλάδο, ευελπιστώντας πως θα βρεθούν πρόθυμοι επενδυτές για περιοχές που ούτως ή άλλως η τουριστική κίνηση είναι αυξημένη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η ΕΤΑΔ απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση τμημάτων ακινήτων στις περιοχές της Μυκόνου Καλό Λιβάδι, Λια, Καλαμοπόδι, Αγράρι και Πάνορμο. 'Οπως αναφέρει η πρόσκληση ενδιαφέροντος, πρόκειται για απ'ευθείας μισθώσεις, με διάρκεια δύο μισθωτικά έτη και δυνατότητα παράτασης για άλλα δύο.

Το μίσθωμα ορίζεται ετήσιο, ανά δραστηριότητα και ακίνητο, ως εξής:

Ακίνητα στην Πάρο

Παράλληλα, η ΕΤΑΔ απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση τμημάτων των ακινήτων με ΑΒΚ 23 στη θέση Βούτημα-Κριός και ΑΒΚ 29 Μαρπήσσης στο νησί της Πάρου.

Πρόκειται για απ’ ευθείας μισθώσεις, με διάρκεια δύο μισθωτικά έτη και δυνατότητα παράτασης για άλλα δύο έτη.
Το μίσθωμα ορίζεται ετήσιο, ανά δραστηριότητα και ακίνητο, ως εξής:

 newmoney.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos