Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑ Πάρου την Παρασκευή 9 Αυγούστου

06 Αυγούστου 2019 14:18

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 και ώρα 11:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Θέμα1ο: Έγκριση ισολογισμού και προσαρτήματος οικονομικού έτους 2018.

Θέμα2ο:Αποδοχή της απόφασης του Υπουργείου Εσωτερικών με θέμα: Τροποποίηση του έργου με τίτλο «ΕΡΓΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΟ.ΚΑ. ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ ΠΑΡΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΡΔΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ» στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».

Θέμα3ο:Αποδοχή των όρων του επενδυτικού δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για το έργο με τίτλο «ΕΡΓΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΟ.ΚΑ. ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ ΠΑΡΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΡΔΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ» ενταγμένου στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».

Θέμα4ο: Ορισμός Ορκωτών Λογιστών για τον τακτικό διαχειριστικό έλεγχο της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Θέμα5ο: Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού για την «Συντήρηση συστήματος τηλεελέγχου-τηλεχειρισμού δικτύων ύδρευσης-αποχέτευσης Δ.Ε.Υ.Α.Π.».

Θέμα6ο:Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού για τον «Καθαρισμό αποχετευτικού δικτύου, αντλιοστασίων λυμάτων και Ε.Ε.Λ.».

Θέμα7ο: Έγκριση μελέτης και όρων διακήρυξης για την «Προμήθεια ετοίμου σκυροδέματος».

Θέμα8ο: Έγκριση μελέτης και όρων διακήρυξης για την «Προμήθεια καυσίμων».

Θέμα9ο: Ανανέωση μίσθωσης γεώτρησης ιδιοκτησίας κ. Μπάλιου Αντωνίου.

Θέμα10ο: Εξέταση αιτήματος κ. Μπαφίτη Αντωνίου.

Θέμα11ο: Αιτήσεις δημοτών.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Πούλιος Γεώργιος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos