Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι έφαγε η Μόνικα Μπελούτσι και η συντροφιά της στην ταβέρνα του Τσιτσάνη στην Πάρο

10 Αυγούστου 2019 12:43

Η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός και διαχρονικό sex symbol, η οποία συνεχίζει τις διακοπές της στην Πάρο, επισκέφθηκε τη γνωστή ταβέρνα του νησιού «Τσιτσάνης», που εδρεύει στον Πρόδρομο


Στην Πάρο, που αποτελεί τον λατρεμένο της προορισμό, συνεχίζει τις διακοπές της η Μόνικα Μπελούτσι. Η 54χρονη Ιταλίδα ηθοποιός και μοντέλο, που αποτελεί το απόλυτο σύμβολο του σεξ, βρίσκεται στο νησί, επισκεφθείσα φίλη της η οποία διαθέτει σπίτι στην Πάρο και πέραν των πανέμορφων παραλιών, ενδιαφέρεται και για τους δρόμους της απόλαυσης, αναζητώντας γευστικά φαγητά που διεγείρουν τον ουρανίσκο της. Μετά την επίσκεψή της στο διάσημο Mario's restaurant, στο ειδυλλιακό λιμανάκι της Νάουσας (περισσότερα εδώ), το βράδυ της περασμένης Παρασκευής επισκέφθηκε την ταβέρνα «Τσιτσάνης», η οποία βρίσκεται στον Πρόδρομο της Πάρου.

«Ξαφνικά έρχονται τα παιδιά του μαγαζιού, οι σερβιτόροι, και μου λένε “κύριε Βλάση, έχουμε διασημότητες στο μαγαζί”. “Τι, έχει έρθει ο Τσίπρας ή ο Μητσοτάκης;”, τους ρώτησα. “Όχι, η Μόνικα Μπελούτσι”, μου αποκρίθηκαν. Ηταν παρέα 10 ατόμων, όλοι ξένοι», δήλωσε στο ethnos.gr ο Βλάσης Ρούσσος, ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Τσιτσάνης» στον Πρόδρομο της Πάρου, η οποία έχει περιέλθει στα χέρια του από το 1991, διαδεχθείς τον πατέρα του στο επάγγελμα.

Ερωτηθείς να μας πει τι παρήγγειλαν, ο Βλ. Ρούσσος απάντησε: «Κεφτεδάκια, για τα οποία πολύς κόσμος έρχεται να δοκιμάσει, κολοκυθοκεφτέδες, διάφορες σαλάτες, αυτά θυμάμαι. Εφαγαν λιτά, ενώ ήταν πολύ προσηνείς η ίδια και οι συνδαιτημόνες της», πρόσθεσε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, στον οποίον ο Μόνικα Μπελούτσι, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας της τον διαβεβαίωσαν πως «θα τα ξαναπούμε».

ethnos.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr