Μαρίνα Πατούλη: Με μαγιό που «ακουμπάει» τα 400 ευρώ! Όλοι κοίταγαν το σώμα της...

14 Αυγούστου 2019 17:19

Η Μαρίνα Πατούλη έγραψε ιστορία με μαγιό που «ακουμπάει» τα 400 ευρώ! Όλοι κοίταγαν το σώμα της...

Στο αγαπημένο τους νησί, την Πάρο, και στο αγαπημένο τους σημείο, βρέθηκαν ακόμα μία χρονιά ο πρώην δήμαρχος Αμαρουσίου και νυν περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης με τη σύζυγό του Μαρίνα και τον γιο τους Αλέξανδρο.

Το ζευγάρι, αφού πέρασε έναν σκληρό και απαιτητικό χειμώνα ο καθένας στο δικό του πόστο, πήγε για να κάνει λίγες μέρες διακοπές πριν επιστρέψει και πάλι στις υποχρεώσεις του στο κλεινόν άστυ.

Η εντυπωσιακή φιλόλογος με το αψεγάδιαστο -ομολογουμένως- μαυρισμένο κορμί της τράβηξε πολλά βλέμματα λουομένων επάνω της και ήταν χαμογελαστή με όλους όσοι την αναγνώριζαν και την πλησίαζαν είτε για να της μιλήσουν είτε για να τη συγχαρούν για τη μεγάλη νίκη του άντρα της στις περιφερειακές εκλογές. Να σημειώσουμε δε, ότι το μαγιό της είναι Fendi και κοστίζει 390 ευρώ.

Η Μαρίνα Πατούλη ποζάρει με εντυπωσιακό λευκό μπικίνι και βάζει κάτω όλες τις 20αρες!

Μαρίνα Πατούλη: Με μαγιό που «ακουμπάει» τα 400 ευρώ! Όλοι κοίταγαν το σώμα της...

Εκείνος δε, παρ' όλο που τώρα μπαίνει σε μια απαιτητική περίοδο με τη νέα του θέση, θέλησε για λίγο να ξεχαστεί και σαν μικρό παιδί χαιρόταν μαζί με τον γιο του τα παιχνίδια στη θάλασσα αποζητώντας τη χαλάρωση που του λείπει λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα.

youweekly.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos