7ος κολυμβητικός Διάπλους στην μνήμη του Δημητρίου Γκίκα

24 Αυγούστου 2019 14:17

Τον διάπλου τον διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία ο Ναυτικός όμιλος Πάρου και συμμετείχαν 100 κολυμβητές όλων των ηλικιών.

Η απόσταση που διανύθηκε ήταν 2.000 μέτρα για τους ενήλικες και 800 μέτρα για παιδιά έως 12 ετών .
Πρώτος στα 2.000 μέτρα από τους άνδρες τερμάτισε ο Ραγγούσης Δημήτρης με χρόνο 0:23:03,90 , από τις γυναίκες αντίστοιχα η Κεραμιδά Ίλια με χρόνο 0:27:23,40 , από τα αγόρια έως 12 ετών ο Κουμπαρούλης Δημήτρης με χρόνο 13:46,90 και από τα κορίτσια η Θεοδωρίδη Μαρία με χρόνο 11:23,30
Την απονομή των μεταλλίων σε όλους τους αθλητές έκανε ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος και ο Αντιδήμαρχος κύριος Μαλαματένιος Εμμανουήλ , η σύζυγος του αειμνήστου Δημητρίου Γκίκα καθώς και μέλη του Δ.Σ του ΝΟΠ.

Τα μετάλλια τα οποία υπήρξαν πραγματικά έργα τέχνης , φιλοτεχνήθηκαν και παραχωρήθηκαν δωρεάν από τον κύριο Στέλιο Γκίκα .

Ο ΝΟΠ ευχαριστεί πολύ για την πολύτιμη βοήθειά τους την Λιμενική Αρχή Πάρου και το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους , τους δεκάδες εθελοντές που βοήθησαν στην διοργάνωση , την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για την παροχή ασθενοφόρου και πληρώματος, το ιατρό κύριο Κεμπάμπη Πάνο για την ιατρική κάλυψη του αγώνα , καθώς και τους προπονητές των τμημάτων ιστιοπλοΐας και κολύμβησης του ΝΟΠ αλλά και τους ναυαγοσώστες .

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos