«Επιχείρηση» καθαριότητα στην Πάρο! Αγορά καινούριων οχημάτων αποκομιδής απορριμμάτων στο νησί…

30 Αυγούστου 2019 18:05

Λένε πως η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά. Πόσο μάλλον όταν η αρετή αυτή αφορά στο δημόσιο χώρο και στην εικόνα του στα μάτια των εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών του.


Γιατί μπορεί μεν η τουριστική σεζόν να πνέει τα λοίσθια, ημερολογιακά τουλάχιστον, ωστόσο, η απόφαση του Δήμου Πάρου να ευπρεπίσει το νησί συμβάλλοντας παράλληλα στη διατήρηση της δημόσιας υγείας κατοίκων και επισκεπτών, δεν μπορεί παρά να βρίσκει τους πάντες σύμφωνους.

Για το σκοπό της καλύτερης αποκομιδής απορριμμάτων στην Πάρο, αγοράστηκαν πρόσφατα με ίδιους πόρους του Δήμου, 7 ολοκαίνουργια οχήματα διαφόρων τύπων που θα «επιστρατευτούν» εφεξής από την Υπηρεσία Καθαριότητας στην… «επιχείρηση» καθαριότητα στο νησί.



Πρόκειται για ένα μικρό ειδικά σχεδιασμένο όχημα για αποκομιδή σε στενούς δρόμους, για ένα βανάκι, ένα φορτηγάκι με καρότσα, ένα ειδικό γερανοφόρο όχημα για αποκομιδή μεγάλων αντικειμένων και δύο κλασικά απορριμματοφόρα.

Με τα κατάλληλα αυτά σύγχρονα «εργαλεία» στα «χέρια» της, ελπίζουμε ότι η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου θα μπορεί να ανταποκρίνεται επαρκέστερα στο ρόλο της για ένα πιο καθαρό νησί στο σύνολό του.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos