Ψήφισμα Διοικούσας Επιτροπής του Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου

14 Σεπτεμβρίου 2019 13:04

Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου, σήμερα 4 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ., συνήλθε στα γραφεία της κατόπιν προσκλήσεως του Αντιπροέδρου αυτής Πρωτοπρ. π. Δημητρίου Κυδωνιέως, αναπληρούντος τον Σεβασμιώτατο Πρόεδρο αυτής Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικο ( ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για Συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου), ύστερα από την εις Κύριον εκδημίαν,


του Ευαγγέλου Μιχαήλ Κόντε

Στην εισήγησή του ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσης Επιτροπής αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του μεταστάντος, στην αγάπη του στο πρόσωπο της Παναγίας μας της Εκατονταπυλιανής, στο ότι διετέλεσε επί δεκαετίες Επίτροπος του τότε Ενοριακού Ναού της Παναγίας και στις σημαντικές δωρεές που προσέφερε στο πρόσωπό της αλλά και στις σημαντικές υπηρεσίες του προς την τοπική μας κοινωνία, ως Κοινοτικός Σύμβουλος.

Στη συνέχεια η Διοικούσα Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα τα κάτωθι:
1) Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια του Σεβασμιωτάτου Προέδρου και των Μελών της Επιτροπής στην οικογένεια του μεταστάντος.
2) Να παραστεί αντιπροσωπεία της Διοικούσης Επιτροπής εις την εξόδιον ακολουθίαν.
3) Να διατεθεί το ποσόν των δύο χιλιάδων (2000) ευρώ αντί στεφάνου, στη Στέγη Αγάπης.
4) Να αναγνωσθεί το παρόν ψήφισμα από την Γραμματέα της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Προσκυνήματος κατά την εξόδιον τελετήν και
5) Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον Τοπικό και Κυκλαδικό Τύπο.

 

Εκ της Δ. Ε. του Ι.Π.Π.Ε.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos