Επιτυχίες του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου αυτό το καλοκαίρι. «Κυνήγι» της παραβατικότητας και εντατικοί έλεγχοι απέδωσαν καρπούς…

16 Σεπτεμβρίου 2019 11:34

Σε επιτυχή απτά αποτελέσματα αυτό το καλοκαίρι, οδήγησε η αναδιοργάνωση του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου υπό τη διεύθυνση του Διοικητή του κ. Γιώργο Μποζίκη και τη συνδρομή της ομάδας των αστυνομικών στελεχών του τμήματος.


Η υψηλή οργάνωση, ο άριστος συντονισμός και η άψογη συνεργασία, απέδωσαν καρπούς που «μεταφράζονται» σε μετρήσιμα αποτελέσματα αναφορικά με την πάταξη αλλά και την πρόληψη της παραβατικότητας στο νησί.

Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2019 σημειώθηκαν λιγότερα τροχαία ατυχήματα στην Πάρο σε σχέση με πέρσι ενώ κανένα από αυτά δεν ήταν θανατηφόρο. Είχαμε και πάλι συγκριτικά με πέρσι, λιγότερες μικροκλοπές, μηδενικές κλοπές και μηδενικές ληστείες.

Σε υψηλά επίπεδα κινήθηκε και η αστυνόμευση. Διενεργήθηκε μεγάλος αριθμός εντατικών ελέγχων από την ομάδα δράσης του Α.Τ. που περιελάμβανε αλκοτέστ, χρήση κινητού στη οδήγηση και παράνομη στάθμευση σε χώρο ΑΜΕΑ, και στους παραβάτες επιβλήθηκαν πρόστιμα.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου σημείωσε μια ακόμη μεγάλη επιτυχία. Με συντονισμένο σχέδιο δράσης και προσεκτικούς χειρισμούς, κατόρθωσε να εξαρθρώσει πολυμελή σπείρα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στο νησί η οποία αποτελούνταν από ημεδαπούς και αλλοδαπούς διακινητές.

Παρά την αυξημένη σε σχέση με προηγούμενες χρονιές καλοκαιρινή τουριστική κίνηση, οι επιτυχίες του Α.Τ. Πάρου, αξίζουν συγχαρητηρίων.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ο Διοικητής κ. Μποζίκης και τα στελέχη του, κατάφεραν να ενισχύσουν το αίσθημα ασφάλειας στο νησί και να σταθούν δίπλα στον πολίτη της Πάρου, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εμπέδωση της κοινωνικής ευταξίας, φέροντας εις πέρας επάξια, το δύσκολο και υπό αντίξοες πολλές φορές συνθήκες έργο τους.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos