Πάρος: Τέλος Οκτωβρίου και το εντυπωσιακό brand new κρουαζιερόπλοιο «Le Bougainville» φιγουράρει στον κόλπο της Παροικίας!

27 Οκτωβρίου 2019 22:30

Τι και εάν σε λίγες ημέρες εκπνέει ο Οκτώβριος. Το εντυπωσιακό μπλε χρώματος κρουαζιερόπλοιο «Le Bougainville» κατέπλευσε το πρωί της Κυριακής 27 Οκτωβρίου στον κόλπο της Παροικίας .

Το κρουαζιερόπλοιο προερχόμενο από το Ναύπλιο και με προορισμό τη Δήλο παρέμεινε έως αργά το απόγευμα στην Πάρο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκατοντάδες τουρίστες ξεναγήθηκαν σε χωριά και αξιοθέατα του νησιού. Το «Le Bougainville» εγκαινίασε τον φετινό τουρισμό κρουαζιέρας στον νησί, μιας και ήταν το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που έφθασε στην Πάρο την Μ. Τρίτη 24 Απριλίου.

Το «Le Bougainville» ναυπηγήθηκε μόλις το 2019 κοστίζοντας 110 εκατομμύρια δολάρια, με μήκος 131 μέτρα, πλάτος 18 μέτρα, 6 καταστρώματα, κλάσης mega yacht.

Το νεότευκτο πλοίο θα κλείσει την παρούσα τουριστική σεζόν αφού σύμφωνα με το πρόγραμμα είναι και το τελευταίο που κατέπλευσε στην Πάρο.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos