Πάρος: Πανελλήνια διάκριση (Silver Award) για το PSTS.GR! Σας ευχαριστούμε!!!

30 Οκτωβρίου 2019 17:44

Ένα από τα δυσκολότερα και πλέον παρακινδυνευμένα εγχειρήματα είναι το να μιλά κανείς για την ίδια του τη δουλειά!


Συνεπώς όλοι εμείς στο psts.gr, δεν θα τολμούσαμε να… περιαυτολογήσουμε!

Αισθανόμαστε όμως την ανάγκη να εκφράσουμε, έστω και σε μια μας ανάρτηση, την περηφάνια και την χαρά μας για το βραβείο της δεύτερης καλύτερης (Silver) οn line παρουσίας που απονεμήθηκε στο psts.gr στις 27 Σεπτεμβρίου, στη διοργάνωση Regional Media Awards ’19, όταν η δουλειά μας κατάφερε να λάβει υψηλότατη διάκριση, ανάμεσα σε διαγωνιζόμενα περιφερειακά διαδικτυακά μέσα από ολόκληρη την Ελλάδα!

Η μικρή νησιωτική Πάρος «ακούστηκε» παντού, το δημοσιογραφικό έργο ενός μέσου της ξεχώρισε, όχι μόνο στο νησί, αλλά και στις Κυκλάδες και στο Νότιο Αιγαίο, καθώς το psts.gr ήταν το μοναδικό ενημερωτικό μέσο του Νομού και της Περιφέρειας που βραβεύτηκε για την ποιοτική και έγκυρη δουλειά του!
Δεν αισθανόμαστε ωστόσο απλώς την ανάγκη να εκφράσουμε χαρά και περηφάνια αλλά πολύ περισσότερο, επιθυμούμε να διατυπώσουμε, ένα εκ βάθους καρδίας μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς τους καθημερινούς χιλιάδες επισκέπτες – αναγνώστες μας!

Εσείς μας δίνετε τη δύναμη να προχωράμε μπροστά και να γινόμαστε καλύτεροι! Εσείς έχετε αγκαλιάσει εδώ και δέκα χρόνια τη δουλειά μας με συνέπεια και αφοσίωση, στη θερμότατη ανταπόκρισή σας οφείλεται το γεγονός ότι συνεχίζουμε αταλάντευτα να υπηρετούμε τη δημόσια σφαίρα της διαδικτυακής ενημέρωσης με το ήθος και την αμεροληψία με την οποία σας συστηθήκαμε δέκα χρόνια πριν!

Κι έτσι θα συνεχίσουμε! Σταθεροί στις αρχές μας, ακλόνητοι στις αξίες μας. Μεγάλο μέρος της βράβευσής μας ανήκει λοιπόν σε όλους εσάς!

Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι μετά την επιτυχημένη 10ετή διαδικτυακή πορεία της ηλεκτρονικής εφημερίδας μας, ετοιμάζουμε νέα καινοτόμα βήματα ευρύτερα στο χώρο της ενημέρωσης και όχι μόνο!!!

Θα σας εκπλήξουμε ευχάριστα!

Μείνετε κοντά μας! Το άνοιγμα νέων οριζόντων σας ανήκει! Ανήκει στην Πάρο και σε όλους εσάς που μας τιμάτε καθημερινά!

Σας ευχαριστούμε!!!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos