«Χρυσές Σφαίρες 2020»: H Ελλάδα και η Αντίπαρος μέσα από τα μάτια του «Έλληνα» πλέον Τομ Χανκς!

06 Ιανουαρίου 2020 19:34

Σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται, ο διάσημος, λαμπερός Χολιγουντιανός ηθοποιός Τομ Χανκς εκφράζει την απεριόριστη λατρεία του για την Ελλάδα και το αγαπημένο του νησί την Αντίπαρο! Από τότε δε που πολιτογραφήθηκε Έλληνας, προσφάτως δηλαδή, ο μεγάλος αστέρας δεν μπορεί να κρύψει την αυθόρμητη χαρά του να εκθειάζει τις μοναδικές ομορφιές της χώρας μας, όντας λαλίστατος!

«Όχημα» της αγάπης του αυτής είναι η πανέμορφη Αντίπαρος την οποία ο διάσημος σταρ γνωρίζει πολύ καλά καθώς εδώ και χρόνια διαθέτει σπίτι στο νησί όπου και φιλοξενεί τα καλοκαίρια μαζί με την Ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, αρκετές διασημότητες διεθνούς ακτινοβολίας!

Δεν είναι λίγες οι φορές που ανεβάζει στα social media φωτογραφίες από τις διακοπές του εκεί, ενώ ο ίδιος δεν έχει διστάσει να πάρει μέρος στον καλοκαιρινό αγώνα Διάπλου Πάρου – Αντιπάρου, αποδεικνύοντας έμπρακτα πόσο απλός, προσηνής και αφοσιωμένος είναι στα τοπικά δρώμενα του νησιού!

Για τον προσωπικό του παράδεισο, μίλησε πριν από λίγες μέρες στην τελετή απονομής των «Χρυσών Σφαιρών 2020» στο Χόλιγουντ, όπου και παρέλαβε το βραβείο Σεσίλ ντε Μιλ για το σύνολο της καριέρας του. Σε μια τόσο ιδιαίτερη και σημαντική στιγμή για τον ίδιο, όντας στο βήμα της βράβευσης, ο Τομ Χανκς, επέλεξε να μιλήσει, για τι άλλο, για την αγαπημένη του Ελλάδα!

Αφού αστειεύτηκε αρχικά λέγοντας ότι ως Έλληνας πλέον, ίσως θα έπρεπε να πάει φαντάρος ή να πληρώνει φόρους, στη συνέχεια αποθέωσε τη χώρα μας με τα ομορφότερα λόγια.

Είπε ότι είναι μεγάλη του τιμή η Ελληνική πολιτογράφηση. Είναι ωστόσο Έλληνας εδώ και 32 χρόνια! Και συνέχισε λέγοντας ότι η Ελλάδα είναι ένα καταφύγιο, ότι έχει γυρίσει όλον τον κόσμο, ότι έχει πάει στα ομορφότερα μέρη της Γης, μα τίποτα δεν είναι σαν την Ελλάδα! Η γη της, ο ουρανός, το νερό, κάνουν καλό στην ψυχή σου, αφού η Ελλάδα είναι ιαματικό μέρος!



Χαριτολογώντας για τον Ελληνικό τρόπο ζωής, ανέφερε ότι αν κανείς προσαρμοστεί στο φανταστικό πρόγραμμα των Ελλήνων να κοιμάσαι μέχρι το μεσημέρι και να μένεις ξύπνιος και να συζητάς στην ταβέρνα μέχρι τις 3 τα ξημερώματα, στην Ελλάδα μπορείς να ζήσεις την καλύτερη ζωή!

Ουδείς αμφιβάλει γι΄αυτό Mr. Τομ Χανκς! Ο τόπος μας, όπως τον έχεις βιώσει σε ολόκληρη την ομορφιά και το μεγαλείο του, στην λατρεμένη σου Αντίπαρο, σε χρίζει ως έναν από τους καλύτερους πρεσβευτές μας στο παγκόσμιο κοινό, έναν από τους παντοτινούς φίλους, μέσα από τα μάτια των οποίων φωτίζεται η μοναδικότητά του!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos