Προς ματαίωση τα Καρναβάλια της Πάρου; Αύριο η απόφαση…

27 Φεβρουαρίου 2020 21:33

Τα κρούσματα κορωνοϊού έβαλαν «φρένο» στις Καρναβαλικές εκδηλώσεις που προγραμματίζονταν για τις προσεχείς ημέρες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.


Η μια πόλη μετά την άλλη, ματαιώνουν τις μαζικές Αποκριάτικες εκδηλώσεις, πιστές στην κυβερνητική απόφαση για μέτρα πρόληψης περαιτέρω διασποράς του ιού.

Στις Κυκλάδες το ένα νησί μετά το άλλο ανακοινώνουν την ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Στην Πάρο τώρα η απόφαση για το εάν θα ματαιωθούν οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου στο νησί, θα ληφθεί αύριο Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου.

Σε έκτακτη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί για το ζήτημα μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων, θα υπάρξει συζήτηση και κατά πάσα πιθανότητα απόφαση ματαίωσης και στην Πάρο…

Να σημειώσουμε ότι νωρίτερα σήμερα εκδόθηκε Κοινή Υπουργική Απόφαση περί ματαίωσης όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα, που προβλέπει μάλιστα και φυλάκιση μέχρι δύο ετών για τους παραβάτες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos