Πρόσκληση ίδρυσης συλλόγου

17 Μαϊος 2011 11:29

με την επωνυμία «ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΠΕΛΑ ΠΑΡΟΥ»

Όσοι κατοικούν ή διαμένουν στην περιοχή του Αμπελά του δημοτικού διαμερίσματος Νάουσας του δήμου Πάρου καθώς επίσης και όσοι αποδέχονται τους σκοπούς και προσφέρονται να συνδράμουν για την ευόδωση και πραγματοποίησή τους και συμφωνούν με την δημιουργία «ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΠΕΛΑ ΠΑΡΟΥ»,προσκαλούνται σε συνάντηση το Παρασκευή 27 Μαίου στις 18:30 μμ στο χώρο του εστιατορίου Μαργαρίτα στον Αμπελά.

Οι σκοποί του υπό ίδρυση Συλλόγου είναι:

Α) Η ανύψωση του μορφωτικού, πνευματικού και εν γένει πολιτιστικού επιπέδου των μελών του συλλόγου και των κατοίκων της περιοχής Αμπελά Πάρου.

Β) Η αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που μπορούν να συμβάλουν στην πρόοδο της περιοχής του Αμπελά.

Γ) Η μελέτη, αξιολόγηση και εκτίμηση των προβλημάτων που αφορούν τους κατοίκους της περιοχής του Αμπελά και η επιλογή των πλέον πρόσφορων μέσων για την επίλυσή τους.

Δ) Η εποικοδομητική και ισότιμη συνεργασία των μελών του συλλόγου με τους κατοίκους της περιοχής του Αμπελά, το τοπικό συμβούλιο της περιφέρειας του δημοτικού διαμερίσματος Νάουσας του δήμου Πάρου και τους εν γένει συλλογικούς φορείς και όργανα του δήμου Πάρου.

Ε) Η δημιουργία κατάλληλων συνθηκών και η ενίσχυση κάθε δημιουργικής πρωτοβουλίας των μελών του συλλόγου και των κατοίκων της περιοχής του Αμπελά, που σχετίζεται με την τέχνη, τον αθλητισμό και εν γένει με κάθε πολιτιστικού περιεχομένου δραστηριότητα.

Στ) Η αξιοποίηση κάθε δυνατότητας για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής του Αμπελά.

Ζ) Η μέριμνα για την ψυχαγωγία των μελών του συλλόγου και των κατοίκων της περιοχής του Αμπελά, με την διενέργεια και διοργάνωση αθλητικών, πολιτιστικών και λοιπών παρεμφερών εκδηλώσεων, σε αρμονία με την πολιτισμική κουλτούρα και τις παραδόσεις του τόπου.

Η) Η δημιουργία αθλητικού τμήματος, θεατρικής ομάδας, συγκροτήματος λαϊκών τοπικών χορών, χορωδίας και η εν γένει ενίσχυση πρωτοβουλιών που ευνοούν την ενασχόληση των νέων και των κατοίκων της περιοχής του Αμπελά με τις πολιτιστικές αυτές δραστηριότητες.

Θ) Η προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών μνημείων και χώρων του Αμπελά.

Ι) Η προστασία του δομημένου και φυσικού περιβάλλοντος.

Ια) Η καλλιέργεια πνεύματος αλληλεγγύης και η ανάπτυξη αισθημάτων ευθύνης και ανιδιοτελούς προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos