Τέλος.. για τα οχήματα στη Μαντώ.

20 Ιουνίου 2011 01:33

Το site μας βρέθηκε στην πλατεία της Μαντώς, στην είσοδο δηλαδή της αγοράς του κέντρου της Παροικίας και είχε την ευκαιρία

να συνομιλήσει με επαγγελματίες της περιοχής καταγράφοντας τις απόψεις τους εν όψει της νέας απόφασης του Δήμου υπέρ της απαγόρευσης εισόδου οχημάτων καθ΄ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου στο χώρο της πλατείας.

Ακούστε τι μας είπαν πατώντας εδώ.

Επίσης όπως τόνισε στο site μας ένας εκ των επαγγελματιών πέριξ του χώρου της πλατείας της Μαντώς, η απόφαση του Δήμου για την απαγόρευση της εισόδου οχημάτων στην πλατεία, λήφθηκε χωρίς προηγουμένως ο Δήμος να ακούσει τις απόψεις των ενδιαφερομένων επαγγελματιών της περιοχής. 

Επισήμανε ότι ποτέ άλλοτε στο παρελθόν δεν είχε απαγορευθεί η είσοδος στα οχήματα σε εικοσιτετράωρη βάση και πρότεινε ότι η πλατεία θα μπορούσε να κλείνει για τα οχήματα κάποιες ώρες το απόγευμα και να ανοίγει το πρωί γύρω στις 9:30, μέτά δηλαδή την προσέλευση στις εργασίες τους των υπάλλήλων των τραπεζών και των επαγγελματιών έτσι ώστε να αποφευχθεί η εκεί στάθμευση των αυτοκινήτων τους και να παραμένει μετά τις 9:30 ανοιχτή για τα οχήματα τροφοδοσίας και τον κόσμο που θα ήθελε να κάνει τις αγορές του.

Εξάλλου, η "τσιμεντοκατασκευή" όπως αποκάλεσε την πλατεία, στερεούμενη πρασίνου δεν προσφέρεται για ξεκούραση και συνέχισε λέγοντας ότι με τη συγκεκριμένη απόφαση του Δήμου η Παροικία χωρίζεται πλέον σε δύο εμπορικές περιοχές εκ των οποίων η μία στο κέντρο της πόλης θα είναι εφεξής απολύτως μη προσβάσιμη στα αυτοκίνητα. Πρόκειται λοιπόν, για μια άνιση μεταχείριση των επαγγελματιών της Παροικίας εκ μέρους του Δήμου καθώς με την απόφασή του αυτή, ευνοούνται εμπορικά εκείνες οι επιχειρήσεις που βρίσκονται εκτός τους κέντρου της πόλης και καθίστανται μη προσβάσιμες οι επιχειρήσεις που βρίσκονται στην πλατεία της Μαντώς.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos