Να σώσουμε τον άγιο Κωνσταντίνο του Κάστρου Παροικιάς

22 Ιουνίου 2011 14:38

Η Ειδική Ερανική Επιτροπή, που σύστησε η Ι. Μητρόπολη Παροναξίας για τη διάσωση του

μεταβυζαντινού μνημείου του αγίου Κωνσταντίνου, που δεσπόζει στο λόφο του Κάστρου της Παροικιάς, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι οι μελέτες επισκευής του εγκρίθηκαν από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο.

Η θετική αυτή εξέλιξη δίνει τη δυνατότητα στην Ερανική Επιτροπή να προχωρήσει άμεσα σε εργασίες, οι οποίες θα εποπτεύονται από υπαλλήλους της 2ης Εφορείας Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων και της ΚΑ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων, λόγω του μεγάλου αρχαιολογικού ενδιαφέροντος που παρουσιάζει ο λόφος του Κάστρου.

Γίνεται αντιληπτό, ότι έφτασε η στιγμή, που καλούμαστε όλοι μας να αποδείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας για το σπουδαίο αυτό μνημείο, που αποτελεί το στολίδι της Παροικιάς.

Η οικονομική ενίσχυση της Ερανικής Επιτροπής , αποτελεί την προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί η μεγάλη αυτή προσπάθεια ολοκλήρωσης του έργου της, που οφείλει να είναι έργο όλων των παριανών και ιδιαίτερα των κατοίκων της Παροικιάς.

Κάνουμε έκκληση σε κάθε ΠΑΡΙΑΝΟ, όπου κι αν βρίσκεται, σε κάθε ΦΙΛΟ της Πάρου, να κάνουν δική τους υπόθεση τη διάσωση του μνημείου και να ενισχύσουν οικονομικά ή με όποιον άλλο τρόπο μπορούν την προσπάθεια της Ερανικής Επιτροπής.

Ήδη έχει ανοιχτεί λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό 5712-046613-064 για όσους επιθυμούν να εμβάσουν χρήματα.

Επίσης μπορείτε να απευθύνεστε στον ταμία της Ερανικής Επιτροπής Κωνσταντίνο Γράβαρη στο τηλέφωνο: 6948781841.

Η ΕΡΑΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos