Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑΠ

11 Ιουλίου 2011 11:37

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων

Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την ΤΡΙΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 και ώρα 20:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικίας-Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Θέμα1ο: Λήψη απόφασης για αναίρεση αποφάσεων 23 & 24/2011 Πολυμελούς Πρωτοδικείου Σύρου που αφορούν επιδόματα εργαζομένων Δ.Ε.Υ.Α.Π. και εξουσιοδότηση δικηγόρων.

Θέμα2ο: Έγκριση μελέτης για την «Προμήθεια ενός νέου ελαστικοφόρου φορτωτή πλάγιας ολίσθησης με εξαρτήματα» και προκήρυξη διαγωνισμού.

Θέμα3ο: Απ' ευθείας ανάθεση εργασιών κοπής ασφάλτου για την αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στην περιοχή Καλάμι Δ.Κ. Παροικιάς.

Θέμα4ο: Απ' ευθείας ανάθεση εργασιών κοπής ασφάλτου για την αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στην περιοχή Νηρέα Δ.Κ. Νάουσας.

Θέμα5ο: Συμπληρωματική απόφαση για την «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών».

Θέμα6ο: Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2011.

Θέμα7ο: Αξιολόγηση προσφορών για την προμήθεια μίας αντλίας λυμάτων για το Λιμάνι Δ.Κ. Νάουσας.

Θέμα8ο: Έγκριση υπερωριών μηνός Ιουνίου 2011.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Φραγκούλης Στέλιος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos