Λιμεναρχείο Πάρου

15 Οκτωβρίου 2011 14:41

Κυκλοφοριακές, τροχονομικές ρυθμίσεις παραλιακής οδού Παροικίας

1. Με την παρούσα ανακοίνωσή μας, επιθυμούμε να εκφράσουμε την ευαρέσκεια και τις ευχαριστίες μας προς τους συμπολίτες μας, για την κατανόηση, τη συμμόρφωση και την άψογη συμπεριφορά που επέδειξαν – στη συντριπτική τους πλειοψηφία – όσον αφορά στην εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (όπως αυτές είχαν αποφασισθεί από τη Δημοτική Αρχή πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου), σε όλες τις περιοχές τροχονομικής δικαιοδοσίας μας.

2. Δοθείσης της ευκαιρίας – και ειδικότερα για την παραλιακή οδό Παροικιάς – υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις (οι οποίες εξακολουθούν να ισχύουν), από την 1η Οκτωβρίου έως την 31η Μαΐου :

(α) στο τμήμα Καρνάγιο – Λιμάνι, η στάση / στάθμευση οχημάτων επιτρέπεται μόνο στην πλευρά του δρόμου προς την πόλη (δηλαδή απαγορεύεται η στάθμευση στην πλευρά προς τη θάλασσα) και

(β) στο τμήμα Λιμάνι – Μπουνταράκι, η στάση / στάθμευση επιτρέπεται μόνο στους ειδικά διαμορφωμένους – προς τούτο – χώρους.

3. Προσβλέποντας πάντοτε στην πολύτιμη συνεργασία και συμβολή των κατοίκων του νησιού μας επί του θέματος, παρακαλούμε για την πιστή τήρηση των κείμενων διατάξεων, παραμένουμε, δε, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, για την παροχή τυχόν αναγκαίων περαιτέρω διευκρινίσεων και εξηγήσεων (τηλέφωνο επικοινωνίας 2284021240).

Η ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ        {plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos