Αισιοδοξία και «Αρχίλοχος»

21 Οκτωβρίου 2011 18:57

Ο «Αρχίλοχος» ζει ακόμα κι αντιστέκεται στους καιρούς που θέλουν τους ανθρώπους άτομα και ιδιώτες.

Με τη σκέψη ότι υπάρχει πάντα μια φιλόξενη αίθουσα, ότι υπάρχει ανάγκη για κάποια τόλμη δημιουργίας, θεατρική, μουσική, ποιητική, πολλοί αποφασίζουν και μέσα στη ζάλη αυτής της κινητοποίησης, πολλά και διάφορα προωθούνται και εξαπλώνονται. Ο Ιστορικός Σύλλογος έχει τη Γενική του Συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στις 6 Νοεμβρίου. Πιστός πάντα στο Καταστατικό του ο «Αρχίλοχος» δίδαξε πώς πρέπει να λειτουργούν οι συλλογικοί χώροι, πώς να παράγουν αισιοδοξία, πώς να συνεργάζονται με άλλους συλλόγους και να κάνουν πράξη όνειρα και φιλοδοξίες.

Την Κυριακή λοιπόν στις 6 Νοεμβρίου πρέπει όλα τα μέλη να το θυμηθούν, να αφήσουν κατά μέρος τη σύγχρονη αδιαφορία που μας οδήγησε εξ' άλλου εδώ στα δύσκολα, να αφήσουν τον καναπέ και να έρθουν στο μεγάλο ραντεβού. Να τολμήσουν από τους συμπατριώτες μας πολλοί να θέσουν υποψηφιότητα και να διευρύνουν έτσι τη δημοκρατία με ένα σύλλογο που έχει άποψη και για τα δημοτικά και για το περιβάλλον και για όλα που μας αφορούν ως κοινωνία ανθρώπων.

Ραντεβού λοιπόν στην αίθουσα του Πολιτισμού, όπως την αποκάλεσε ο αξέχαστος Μητροπολίτης Αμβρόσιος, την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου, ώρα 10.30. Για την ανάγκη ενίσχυσης των φιλικών δεσμών, για να ανάψουμε ένα κερί στην οσία αισιοδοξία.     {plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos