Πάρος: Επέτειος Πολυτεχνείου με διαμαρτυρίες...

17 Νοεμβρίου 2011 21:52

Η επέτειος του Πολυτεχνείου στην Πάρο, έγινε αφορμή εκδηλώσεων διαμαρτυρίας εναντίον των μέτρων που επέβαλλε η πολιτική του μνημονίου στη χώρα

Με πρωτοβουλία της Ε.Λ.Μ.Ε. Πάρου - Αντιπάρου, μέλη της συνδικαλιστικής οργάνωσης μαζί με μαθητές αλλά και αρκετούς συμπολίτες μας, συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους και έπειτα κατευθύνθηκαν σύσσωμα μέσω της κεντρικής οδού της παλαιάς αγοράς της Παροικίας στο Δημαρχείο.

Με πανό και συνθήματα αντίδρασης κατά των μέτρων λιτότητας και ειδικότερα κατά του ειδικού τέλους ακινήτων που επιβλήθηκε πρόσφατα μέσω των λογαριασμών της Δ.Ε.Η., εισήχθησαν στο δημαρχιακό κτήριο και έφθασαν μέχρι το γραφείο του Δημάρχου.

Οι δημοτικοί υπάλληλοι, έκπληκτοι από την εισβολή του πλήθους, εξήλθαν από τα γραφεία τους και άλλοι με επευφημίες, άλλοι με χειροκροτήματα εκδήλωσαν τη συμπαράστασή τους. Από το γραφείο του εξήλθε και ο Δήμαρχος ο οποίος είχε μια σύντομη συνομιλία με ορισμένους εκ των διαμαρτυρόμενων πολιτών.

Στη συνέχεια το πλήθος συνέχισε την πορεία διαμαρτυρίας του, κατευθυνόμενο προς τα γραφεία της Δ.Ε.Η ως εκδήλωση αντίδρασης στο νέο "χαράτσι".

Το parianostypos.gr, ακολούθησε την πορεία διαμαρτυρίας και κατέγραψε εικόνες της.

Πατήστε εδώ για να δείτε την πορεία

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos