Ψήφισμα Λαϊκής Επιτροπής Πάρου

21 Νοεμβρίου 2011 19:48

Εμείς που συγκεντρωθήκαμε την Κυριακή 20-11-2011 στην αίθουσα του «Αρχίλοχου» με πρωτοβουλία της Λαϊκής Επιτροπής Πάρου, ομόφωνα εκφράζουμε

την οργή και την αγανάκτηση μας για την επιβολή από μέρους της κυβέρνησης του άδικου , εκβιαστικού, αντιλαϊκού χαρατσιού ακινήτων που καλούμαστε να πληρώσουμε μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Εμείς οι παριανές και οι παριανοί εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, επαγγελματίες, συνταξιούχοι, άνεργοι, αγρότες, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑΙ μετά την τραγική συρρίκνωση των εισοδημάτων μας και τη λαίλαπα παλιών και νέων δυσβάστακτων οικονομικών μέτρων , δεν αντέχουμε, δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να πληρώσουμε το χαράτσι και γιατί τα χρέη δεν μας ανήκουν.

Αποφασίζουμε να αντιδράσουμε και να αγωνιστούμε οργανωμένα με μαζική άρνηση πληρωμής του χαρατσιού, καταβάλλοντας μόνο την αξία του ηλεκτρικού ρεύματος.

Δηλώνουμε ότι δεν θα αφήσουμε ανυπεράσπιστο κανένα οικονομικά αδύναμο και ανήμπορο συμπολίτη μας.

Προειδοποιούμε ότι όποια προσπάθεια γίνει διακοπής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος θα συναντήσει το εμπόδιο της ανθρώπινης αλυσίδας και σε περίπτωση διακοπής θα γίνεται επανασύνδεση.

Είμαστε αποφασισμένοι απέναντι στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς. Κανένας συμβιβασμός, κανένας εκβιασμός.

ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

Πάρος 20-11-2011

Η συγκέντρωση παριανών πολιτών

με τη πρωτοβουλία της Λαϊκής Επιτροπής Πάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos