Σύλλογος Καφε/Εστιατορών Πάρου

06 Δεκεμβρίου 2011 17:52
Αποτελέσματα εκλογών - κάλεσμα σε γενική συνέλευση
Συνάδελφε,

Στις εκλογές του Συλλόγου μας για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που έγιναν στις 28/11/11 και συμμετείχαν 43 συνάδελφοι, εκλέχθηκαν οι Δαφερέρας Γιώργος (34 ψήφους), Γιαννούλης Νίκος (33 ψήφους), Καραφυλλάκης Αντώνης (33 ψήφους), Αποστολίδης Μένιος  (29 ψήφους) και Λουκής Φίλιππος (28 ψήφους).

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε στις 29/11 και αποφάσισε να εργαστεί για τα προβλήματα του κλάδου μας, με την παρακάτω σύνθεση

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΚΑΡΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΟΥΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΑΦΕΡΕΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΜΙΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΜΕΝΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Εχει γίνει πια φανερό σε όλους μας, οτι οι πέντε συνάδελφοι του Διοικητικού Συμβουλίου αν δουλεύουν μόνοι τους, τα αποτελέσματα είναι περιορισμένα. Χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων των συναδέλφων.

Σε καλούμε λοιπόν στην πρώτη Γενική Συνέλευση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, για να συναποφασίσουμε την πορεία που θέλεις να ακολουθήσουμε.

Σε παρακαλούμε να συμπληρώσεις το έντυπο που συνοδεύει την πρόσκληση και να το καταθέσεις στην Γενική Συνέλευση. Θα μας βοηθήσεις πολύ.

Η Γενική Συνέλευση θα γίνει ΔΕΥΤΕΡΑ 5/12/11 στις 10.00 π.μ. στο καφέ ΑΠΛΟ στην παραλιακή της Παροικίας.

ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΥ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos