Σύλλογος Γυναικών Πάρου "Αρηΐς"

19 Δεκεμβρίου 2011 19:28

Αγαπητοί μας φίλοι ,Θα θέλαμε να σας μιλήσουμε για αγάπη !

Όλοι μας βιώνουμε ένα πρωτόγνωρα δύσκολο χειμώνα ,ακόμα και στην Πάρο,δίπλα μας. Οι εκκλήσεις βοήθειας ηχούν καθημερινά στα αυτιά μας.

Ο Σύλλογος Γυναικών Πάρου''Αρηις" σκοπεύει να πραγματοποιήσει προγράμμα συλλογής Συσκευασμένων τροφίμων με σκοπό την προώθησή τους σε απόρους συστηματικά και αρχικά για τους μήνες Ιανουάριο ,Φεβρουάριο και Μάρτιο ..

Δεν θα έχετε καμία μα καμία επιβάρυνση !

Αυτο που θα σας παρακαλέσουμε ειναι η παραχώρηση ενός μικρού χώρου,προς την έξοδο του καταστήματος σας, ακριβώς μετά τα ταμεία ,έτσι ώστε να τοποθετήσουμε ένα ανοικτό καλάθι ή καρότσι και μια πινακίδα με την επισήμανση της κίνησης μας αυτής ..

"Ψωνίζω και στηρίζω όσους δεν μπορούν αυτό το χειμώνα !" Συλλέγουμε:

* Γάλα, Λάδι, Όσπρια, Ζυμαρικά, ρύζι, Ντοματοπολτός, ζάχαρη, αλεύρι,παιδικές κρέμες

* Είδη προσωπικής υγιεινής

Στόχος μας ειναι η παρακίνηση των καταναλωτών ,όλων εμάς ,κάθε φορά που ψωνίζουμε και περνάμε μπροστά απο αυτό το καλάθι ,να αφήνουμε ..." το κατά δύναμην" ,ένα κουτί γάλα, ένα πακέτο μακαρόνια ,μια κονσέρβα ,μια βρεφική κρέμα ...

Μόλις το καλάθι γεμίσει ,μέλη του Συλλόγου μας θα συλλέγουν τα τρόφιμα και θα τα συγκεντρώνουν. Κάθε εβδομάδα και σε συγκεκριμένη μέρα ,ώρα και σημείο ,που σύντομα θα ανακοινωνηθεί ,θα γίνεται η διανομή τους.

Ας δείξουν όσοι μπορούν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους. Βοήθησε κι ΕΣΥ ,επέτρεψε μας να γίνουμε χρήσιμοι !

Για περισσότερες πληροφορίες Παρακαλώ επικοινωνήστε με την Πρόεδρο του Συλλόγου μας κα Τρίχα(6947325919) και την Αντιπρόεδρο κα

Φυρογένη(6942582321).

Με εκτίμηση

Γι α το ΔΣ

Η Πρόεδρος Η Γραμματέας

Τρίχα Σταυρούλα Ροδίτου Αγγελική

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos