Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

04 Ιανουαρίου 2012 17:54

1.Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με σχετικό έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της Εθνικής Μετεωρολογικής

Υπηρεσίας, από την Παρασκευή 06-01-2012, ημέρα των Θεοφανείων, προβλέπεται βαθμιαία επιδείνωση του καιρού, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, την πτώση της θερμοκρασίας, καθώς και τους θυελλώδεις ανέμους, έντασης 8 με 10 ΜΠΟΦΟΡ.

2. Το Σάββατο 07-01-2012, θα επικρατήσουν παντού βόρειοι άνεμοι έντασης 7 με 9 ΜΠΟΦΟΡ, με τάση εξασθένησης από το βράδυ, η δε θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα και τις επόμενες ημέρες.

3. Κατόπιν αυτών, παρακαλούμε για τη λήψη κάθε ενδεδειγμένου και πρόσφορου μέτρου ασφαλούς αγκυροβολίας – πρόσδεσης όλων ανεξαιρέτως των σκαφών (αλιευτικών, αναψυχής, εμπορικών, ταχυπλόων, τουριστικών κ.λπ), που βρίσκονται στους λιμένες της Πάρου και της Αντιπάρου, ενώ επίσης, για την αποφυγή τυχόν ατυχήματος, οι συμπολίτες μας παρακαλούνται να μη μεταβούν, ασκόπως, στις λιμενικές εγκαταστάσεις και τους παραλιακούς γενικά χώρους.

4. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία μας, καθώς και στο Λιμενικό Σταθμό Αντιπάρου, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου (τηλέφωνα επικοινωνίας : 2284021240 και 2284061485, αντίστοιχα).

Η ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ

{plusone lang=el}

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr