Έμπρακτη εκδήλωση αγάπης

04 Ιανουαρίου 2012 18:23

Τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου η έμπρακτη εκδήλωση αγάπης Εθελοντών και Φίλων του Γηροκομείου ομόρφυνε

την ψυχή τους παράλληλα δε και την καθημερινότητα των Διαβιούντων στη Μονάδα Γερόντων. Το γιορτινό τραπέζι, που κάθε χρόνο τέτοιες μέρες στρώνεται στο Γηροκομείο, φέτος διοργανώθηκε από τους Εθελοντές αυτού. Μέρες πριν φρόντισαν και έμαθαν τις ανάγκες ενός τέτοιου γεύματος και γενναιόδωρα προσέφεραν όλα τα εδέσματα. Η πιο σημαντική όμως προσφορά τους ήταν η ίδια η παρουσία τους. Έγιναν ομοτράπεζοι των Γερόντων και τους διακόνησαν με ζήλο και περισσή χαρά.

Το παρόν στην όμορφη αυτή οικογενειακή συγκέντρωση έδωσαν άνθρωποι οι οποίοι ξεχωρίζουν για την πλούσια κοινωνική - εθελοντική τους δράση εντός και εκτός Πάρου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, ως οικοδεσπότης, στον σύντομο χαιρετισμό του, εξήρε το έργο που επιτελεί ο καθένας στον τομέα του αλλά και προς το Γηροκομείο ενώ έδωσε την ευλογία του και απηύθυνε πατρικές ευχές σε όλους τους παρευρισκόμενους. Η ενεργός δράση των Εθελοντών προς την οικογένεια του Γηροκομείου απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε στο παρελθόν.

Καλή Ευλογημένη και Δημιουργική Χρονιά για όλο τον κόσμο!

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos