Αγκαιριά: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

31 Ιανουαρίου 2012 15:08

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγκαιριάς έγινε με επιτυχία η εκδήλωση της κοπής

της πίτας του Τοπικού Διαμερίσματος , του Αγροτικού και Αλιευτικού Συλλόγου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγκαιριάς. Στην κατάμεστη αίθουσα κόπηκαν συγχρόνως και οι τρεις πίτες , ανταλλάχθηκαν ευχές με τον κόσμο και έγιναν απολογισμοί πεπραγμένων από τους προέδρους των φορέων. 

 Πολιτιστικός Σύλλογος καθιέρωσε κάθε χρόνο, την ημέρα κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, να τιμά και να βραβεύει ανθρώπους που εργάστηκαν, προσέφεραν και εξακολουθούν να συμπαραστέκονται στο Σύλλογο αλλά και στο χωριό με ανιδιοτέλεια και με μόνο αντάλλαγμα την αγάπη των συγχωριανών τους και τη χαρά να βλέπουν τον τόπο τους να προοδεύει.

Το τιμώμενο πρόσωπο αυτή τη χρονιά ήταν ο Γιάννης Μπαλίκος . Μίλησαν γι αυτόν, με τη σειρά, οι Μανώλης Ραγκούσης , ο Νίκος Αρκουλής, η Άννα Πολυκανδριώτη, ο Δήμαρχος Πάρου κ.Βλαχογιάννης, ο Κώστας Μπαλίκος , ενώ τη βράβευση έκανε ο Δημήτρης Καλανδράνης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πάρου κ. Βλαχογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Πάρου κ.Κωβαίος, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ.Γαβαλάς, η πρόεδρος της ΚΔΕΠΑΠ κα Κάγκανη, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι φορέων και συλλόγων του νησιού και πλήθος κόσμου. Το χαρακτηριστικό της φετινής εκδήλωσης ήταν η εμφανής σύμπνοια που υπάρχει μεταξύ των φορέων καθώς και η συνεχής αναφορά στην εθελοντική συμμετοχή των κατοίκων στις δραστηριότητες του Συλλόγου και στις πρωτοβουλίες του Τοπικού Διαμερίσματος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos