Κρίσιμη η κατάσταση της 15χρονης

24 Ιουλίου 2012 15:42

Η έρευνα για το σοβαρό τραυματισμό της 15χρονης στη παραλία της Χρυσής Ακτής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη καθώς κλιμάκιο της ασφάλειας από Αθήνα

έχει ήδη μεταβεί στην Πάρο και σε συνεργασία με κλιμάκιο του εγκληματολογικού της Σύρου διερευνούν εξονυχιστικά την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ερωτηθεί δεκάδες άνθρωποι κάποιοι εκ των οποίων έχουν καταθέσει και στο αστυνομικό τμήμα της Πάρου δίχως όμως μέχρι στιγμής να υπάρχει κάποιο πολύτιμο στοιχείο για την υπόθεση.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής όταν η 15χρονη βρισκόταν στη παραλία της Χρυσής Ακτής στη Πάρο μαζί με τη μητέρα της.

Κάποια στιγμή γύρω στις 20:30, το βράδυ της περασμένης Κυριακής 22 Ιουλίου, η μητέρα της την έχασε και άρχισε να την αναζητά ενώ λίγο αργότερα η 15χρονη βρέθηκε λιπόθυμη, ημίγυμνη, με μώλωπες στο σώμα, εκδορές στο λαιμό και κακώσεις στο κεφάλι.

Η κοπέλα διακομίστηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας της Πάρου ενώ στη συνέχεια με ελικόπτερο στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Η κατάσταση της υγείας της παραμένει σταθερή , στην εντατική και σε καταστολή.

Το μυστήριο περιπλέκεται ακόμα περισσότερο για το αν πρόκειται για σεξουαλική κακοποίηση καθώς ο ιατροδικαστής δεν μπορεί να αποφανθεί με βεβαιότητα από που προήλθαν τα τραύματα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας το σημείο που βρέθηκε το κορίτσι σε συνδυασμό με τα βράχια δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ατυχήματος.

Η 15χρονη μαζί με τη μητέρα της φιλοξενούταν σε φιλικό σπίτι σε χωριό κοντά στην παραλία της Χρυσής Ακτής.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos