Βρέθηκε ο δράστης της ανθρωποκτονίας της 69χρονης συζύγου Παριανού ξενοδόχου

26 Ιουλίου 2012 16:30

Εξιχνιάστηκε, μετά από συστηματικές έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, η ανθρωποκτονία της 69χρονης Ελληνίδας, που διαπράχθηκε

την 09-07-2012 το απόγευμα, μέσα στο διαμέρισμά της στην περιοχή της Φιλοθέης.

Δράστης είναι ένας 26χρονος Γεωργιανός, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα (25-07-2012), στην περιοχή των Κάτω Πατησίων και είχε σαν κίνητρο τη ληστεία.

Ο 26χρονος κατηγορείται επίσης ότι συμμετείχε στη ληστεία, που έγινε σε διαμέρισμα στην περιοχή της Ηλιούπολης, το πρωί της Τετάρτης 30 Μαΐου 2012, σε βάρος ζευγαριού ηλικιωμένων και του εργάτη που απασχολούσαν. Οι δράστες, κατά τη διάπραξη της ληστείας, είχαν επιδείξει ιδιαίτερη σκληρότητα και είχαν προκαλέσει βαριές σωματικές βλάβες στα θύματα.

Επιπλέον, στον συλληφθέντα Γεωργιανό, ο οποίος είχε φυλακιστεί για κλοπή τέλη Φεβρουαρίου και αποφυλακίστηκε στις αρχές του Απριλίου, είχε επιβληθεί και το διοικητικό μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos