Η ομολογία του Πακιστανού 21χρονου δράστη

04 Αυγούστου 2012 19:44

«Την πλησίασα με σκοπό να της κλέψω το τηλέφωνο από το οποίο άκουγε μουσική. Άρχισε να φωνάζει και να ζητεί σε βοήθεια.

Της χτύπησα το κεφάλι στα βράχια και την κακοποίησα σεξουαλικά», φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Οι αρχές βρέθηκαν στα ίχνη του, όταν ο εργοδότης του νεαρού αλλοδαπού κατήγγειλε στην αστυνομία πως λίγες μέρες μετα την επίθεση ο 21χρονος ζήτησε να πληρωθεί αφού σκόπευε να εγκαταλείψει το νησί προφασιζόμενος προσωπική του υπόθεση.

Ο πακιστανός συνελήφθη σε διαμέρισμα  με άλλους δύο ομοεθνείς του στη Ν.Χαλκηδόνα ενώ και οι τρείς βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα.

Αυτή την ώρα ο δράστης μεταφέρεται με πλοίο της γραμμής στη Σύρο ενώ δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί εντός της ημέρας στον ανακριτή.

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για την υπόθεση:

"Φτάνει πια με τους λαθρομετανάστες! Η φρικτή εγκληματική ενέργεια κατά μίας ανήλικης Ελληνίδας είχε δράστη ακόμα έναν λαθρομετανάστη. Είναι άμεση ανάγκη η σκλήρυνση σε υπερθετικό βαθμό των μέτρων καταστολής. Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα διενεργεί παράνομος αλλοδαπός. Όποιος μιλά για ρατσισμό, ας πάρει τους εγκληματίες σπίτι του. Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει, είναι αυτός εναντίον των Ελλήνων".

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos