Πάρος: Πρωτοφανής ληστεία μετά φόνου στη Νάουσα (Βίντεο)

10 Αυγούστου 2012 15:39

Σκηνικό τρόμου στήθηκε σήμερα το πρωί στη Νάουσα με πρωταγωνιστές τέσσερις αδίστακτους ληστές οι οποίοι εισέβαλαν οπλισμένοι στην Αlpha Bank και πυροβόλησαν κατά την έξοδό τους σκοτώνοντας τελικά έναν συμπολίτη μας ο οποίος επιχείρησε να τους σταματήσει.

Συγκεκριμένα, οι τρεις εκ των τεσσάρων ληστών διέπραξαν τη ληστεία εισβάλλοντας στην τράπεζα ενώ το τέταρτος τους περίμενε μέσα σε αυτοκίνητο έξω από την πλατεία της Νάουσας. Κατά την έξοδό τους, σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από την τράπεζα, ο άτυχος ταξιτζής συμπολίτης μας που βρισκόταν στην πιάτσα των ταξί και ήταν μάλιστα γαμπρός της αείμνηστης Βίκυς Μοσχολιού αντιλήφθηκε τι συνέβη, και όταν μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του parianostypos.gr άκουσε εκείνη τη στιγμή κάποιες φωνές που έλεγαν «σταματήστε τους έχουν ψεύτικα όπλα» προσπάθησε να εμποδίσει τον έναν εκ των τριών ληστών που εκείνη τη στιγμή περνούσε από μπροστά του και τότε ο αδίστακτος κακοποιός τον πυροβόλησε θανάσιμα εξ΄επαφής.

Μετά από αυτό, οι ληστές στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, άνοιξαν πυρ πυροβολώντας τυφλά στη γύρω περιοχή, σε έναν καταιγισμό πυροβολισμών, όπου τζάμια αυτοκινήτων έσπασαν και έντρομοι όσοι έτυχαν να βρίσκονται εκείνη την ώρα στο σημείο έπεσαν κάτω για να αποφύγουν τον τραυματισμό τους.

Από θαύμα δεν υπήρξαν και άλλα θύματα. Οι ληστές κατάφεραν τελικά να διαφύγουν με το αυτοκίνητο όπου τους περίμενε ο συνεργός τους, και κατευθύνθηκαν στον Αμπελά. Εκεί έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο και το έκαψαν.

Εικάζεται ότι από τον Αμπελά διέφυγαν δια θαλάσσης προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ οι έρευνες της αστυνομίας και των λιμενικών αρχών επικεντρώνονται αυτή τη στιγμή στη Νάξο.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του parianostypos.gr τις οποίες μεταφέρουμε με πάσα επιφύλαξη, οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται κοντά στα ίχνη των αδίστακτων κακοποιών.

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Χ. Βλαχογιάννης όταν πληροφορήθηκε το τραγικό περιστατικό προέβη στην ακόλουθη δήλωση: "

Εκφράζω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου συμπατριώτη μας ο οποίος επιδεικνύοντας απαράμιλλη γενναιότητα στην προσπάθεια σύλληψης των εγκληματιών-ληστών τράπεζας στην πλατεία της Νάουσας δέχθηκε τρεις σφαίρες και κατέληξε.

Εύχομαι και ελπίζω οι αρμόδιες διωκτικές αρχές να επιτύχουν γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα της σύλληψης των δραστών.

Ο Δήμαρχος Πάρου

Χρήστος Βλαχογιάννης"

Σε video που ακολουθεί σας παρουσιάζουμε συνεντεύξεις αυτόπτων μαρτύρων αλλά και καταστηματαρχών από τον τόπο του πρωτοφανούς αυτού για την Πάρο τραγικού περιστατικού.

Διαβάστε επίσης

Πάρος: Τραγωδία στη Νάουσα

Πάρος: Ληστεία στην Alpha Bank της Νάουας με νεκρό οδηγό ταξί

{plusone lang=el} 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos