Πρόσκληση προς Ιδιοκτήτες Τουριστικών Καταλυμάτων Πάρου-Αντιπάρου

14 Σεπτεμβρίου 2012 01:30

Μια δύσκολη τουριστική περίοδος βαίνει προς το τέλος της για τις Κυκλάδες και όλα δείχνουν πως, κάτω από τις παρούσες συνθήκες, η προετοιμασία για την επόμενη τουριστική περίοδο πρέπει να αρχίσει άμεσα.

Προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή προβολή, να ενισχυθεί η οργάνωση των επιχειρήσεων και να στοχευθούν νέες τουριστικές αγορές, το Επιμελητήριο Κυκλάδων καλεί όλες τις επιχειρήσεις-μέλη του, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της τουριστικής φιλοξενίας (ενοικιαζόμενα καταλύματα & ξενοδοχεία) σε Συνάντηση Ενημέρωσης / Συζήτηση με θέμα:

«Ο Τουρισμός στις Κυκλάδες το 2013 - Νέες προοπτικές προβολής, οργάνωσης και αναβάθμισης των κρατήσεων των καταλυμάτων.»

Στη διάρκεια της συνάντησης θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Σύντομη αποτίμηση της τουριστικής κίνησης το 2012

Σύγχρονες διεθνείς τάσεις της αγοράς τουρισμού - Τι ταιριάζει στις Κυκλάδες;

Προώθηση, Προβολή & Οργανωτική Διαχείριση των τουριστικών επιχειρήσεων - Πως μπορείτε να αξιοποιήσετε δυναμικά τις Νέες Τεχνολογίες

Αύξηση κρατήσεων & πωλήσεων - Βελτιστοποίηση της διαχείρισης κρατήσεων μέσω νέων εφαρμογών και πρακτικών

Ενέργειες Προώθησης & Προβολής για το 2013 - Η συμβολή του Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Σας περιμένουμε το απόγευμα της Δευτέρας 17 Σεπτεμβρίου, στις 18.30, στο γραφείο του Επιμελητηρίου στην Πάρο (Ποταμός Παροικίας, θέση Μπουνταράκι). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στελεχών και συνεργατών του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos