Ν.Α.Ο.Δ Πάρου: Ξεκίνησε ο παγκόσμιος αγώνας ιστιοσανίδας

14 Σεπτεμβρίου 2012 01:50

Ξεκίνησε ο παγκόσμιος αγώνας ιστιοσανίδας που διοργανωνει ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Δρυού Πάρου, «ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ» σε συνεργασία με το Δήμο Πάρου και το Sun Wind Surf Club

Συμμετέχουν 22 Αθλητές απο 8 Χώρες, 2 Ηπείρους, αγωνιζόμενοι σε 2 ομάδες των 11 Συμμετεχόντων. Μετά από την καταχώρηση τους από Επιτροπή την Τρίτη υπήρξε δυνατότητα μόνο για 2 αγώνες.

Τις δύο πρώτες ημέρες είχε ένα καλό Βοριά χωρίς ιδιαίτερο κυματισμό. στη συνέχεια της δεύτερης μέρας χρειάστηκε να μεταφερθεί ο στίβος ανοιχτά της Νέας Χρυσής Ακτής γιατί στη Χρυσή Ακτή ο αέρας δεν ήταν σταθερός.Την Τετάρτη οι πρώτες ιστιοδρομίες ξεκίνησαν με ανέμους ισχύος 15-20 Κόμβων. Μετά από 2 ιστιοδρομίες η Επιτροπή Αγώνα αποφάσισε να στείλει τους αγωνιζόμενους στην στεριά μέχρι να γίνει ο άνεμος πιο σταθερός. Όταν η Επιτροπή προσπάθησε να ξεκινήσει πάλι τον αγώνα αργοτερα, ο αέρας έπεσε κάτω απο 11 κόμβους κι έτσι αναβλήθηκε!!

Μετά από 5 αγώνες ο Gonzalo Costa Hoevel από την Αργεντινή είναι στη 1η θέση, ο Bora Kozanoglu από την Τουρκία είναι στη 2η θέση και ο Andrea Rosatti από την Ιταλία είναι στην 3η θέση.

Σήμερα (3η ημέρα) δεν αγωνίστηκανγιατι δεν υπήρχει αέρας! Η επιτροπή αγώνων εκανε την σωστη επιλογή της αναβολής των αγώνων δίνοντας την ευκαιρία στους αγωνιζόμενους την ευκαιρία να γνωρίσουν την Πάρο...

Η πρόγνωση του καιρου αύριο μας υπόσχεται εναν εντυπωσιακό αγώνα. Περιμένουμε ισχυρό Νότιο άνεμο με κύματα, όπου θα αποζημιώσει τους θεατές παρακολουθώντας ένα πολύ συναρπαστικό αγώνα μιας και ο στίβος θα είναι πολύ κοντά στην ακτή.

Υποστηρικτές του Αγώνα είναι ο Δήμος Πάρου, η Ένωση Ξενοδόχων Πάρου-Αντιπάρου, ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας, ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου, ο Ναυτικός Όμιλος Αντιπάρου, η Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Κυκλάδων.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ!!!!

Με τιμή,

Για το Ν.Α.Ο. Δρυού Πάρου

«ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ»

Ο Πρόεδρος

Θοδωρής Φυσιλάνης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos