Πραγματοποιήθηκε η ποδηλατική βόλτα που διοργάνωσε η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

06 Νοεμβρίου 2012 21:03

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε η ποδηλατική βόλτα που διοργάνωσε η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. με τη

συνεργασία του Ποδηλατικού Ομίλου Πάρου, ξεκινώντας από το Μουσείο Όθωνα Κάπαρη στη Νάουσα και τερματισμό στο Μουσείο Νικόλαος Περαντινός στη Μάρπησσα.

Οι συμμετέχοντες μικροί και μεγάλοι φίλοι του ποδηλάτου είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από τον κ. Γιάννη Βασιλειόπουλο στο Μουσείο Όθωνα Κάπαρη και στη συνέχεια ποδηλατώντας μέσω του επαρχιακού δρόμου Νάουσας – Μάρπησσας, περνώντας από το χωριό Μάρμαρα, να τερματίσουν στον αύλειο χώρο του Μουσείου Νικόλαος Περαντινός.

Η θερμή υποδοχή από τους κατοίκους της Μάρπησσας αλλά και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Αντώνη Ραγκούση, ενθουσίασε τους ποδηλάτες οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να ξεδιψάσουν γευόμενοι τα εδέσματα και τα αναψυκτικά που είχαν ετοιμαστεί με την φροντίδα της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. Στη συνέχεια επακολούθησε ξενάγηση στους χώρους του Μουσείου από την κα Κατερίνα Ραγκούση.

Όλοι οι συμμετέχοντες και οι συνοδοί τους έμειναν κατενθουσιασμένοι τόσο από την ποδηλατική βόλτα όσο και από τον σκοπό της εκδήλωσης που ήταν η γνωριμία των φίλων του ποδηλάτου με τον πολιτιστικό πλούτο της Πάρου.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η αγάπη και το ενδιαφέρον που επέδειξαν οι μικροί φίλοι του ποδηλάτου, οι οποίοι φρόντισαν να αποκομίσουν όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούσαν από τους πιο έμπειρους συμμετέχοντες. Οι ενήλικες έμπειροι ποδηλάτες δίδαξαν την άψογη ποδηλατική τους συμπεριφορά στους μικρότερους φίλους μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Π.Ο.Π. για την άψογη συνεργασία του, τον Διοικητή και το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για την πολύτιμη και πρόθυμη βοήθεια που προσέφεραν στον τομέα της ασφάλειας των ποδηλατών, τον κ. Γιάννη Βασιλειόπουλο και την κα. Κατερίνα Ραγκούση για τις ξεναγήσεις τους καθώς και τον Πρόεδρο της Τ. Κ. Μάρπησσας κ. Αντώνη Ραγκούση για την φιλοξενία.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ήταν το ΜΒike στο Μαράθι με ξενάγηση στο χώρο των αρχαίων λατομείων, τώρα η γνωριμία με τα δύο σημαντικά Μουσεία και η βόλτα μας θα συνεχιστεί σύντομα κρύβοντας και άλλες παρόμοιες εκπλήξεις.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τον αγώνα Mountain Bike που θα διεξαχθεί στις Λεύκες την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos