Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20/11 η λαχειοφόρος αγορά της ΕΟΔ

20 Νοεμβρίου 2012 00:10

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012, στο χώρο του Συλλόγου Καμαρών Πάρου, η λαχειοφόρος αγορά της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Παραρτήματος Κυκλάδων.

Σε ένα σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο κ. Γεώργιος Μπαρμπαρίγος ως εκπρόσωπος της Ε.Ο.Δ, εξήρε το ανθρωπιστικό έργο της ομάδας διάσωσης κάνοντας αναδρομή στη δράσης της η οποία στηρίζεται στον εθελοντισμό. Τόνισε επίσης την ανάγκη στήριξης της Ε.Ο.Δ παραρτήματος Κυκλάδων από τους τοπικούς και περιφερειακούς αρμόδιους φορείς. Γιατί όπως επισημάνθηκε, για την προσφορά της ομάδας δεν αρκεί μόνο η διάθεση και η εθελοντική δραστηριότητα αλλά χρειάζεται επίσης και η κάθε δυνατή υποστήριξη.

Η λαχειοφόρος έγινε με πρωτοβουλία της κας Μπαφίτη Αικατερίνης, η οποία συγκέντρωσε και τα δώρα, ενώ προσέφερε τα εδέσματα που προσφέρθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στα μέλη και στους φίλους της ομάδας διάσωσης που παραβρέθηκαν στο χώρο.

Η ΕΟΔ Κυκλάδων ευχαριστεί την κ.Μπαφίτη για την ευγενική αυτή προσφορά της καθώς και όλους όσοι προσέφεραν δώρα, για την λαχειοφόρο αγορά, στηρίζοντας και αυτοί με τον τρόπο τους την ομάδα διάσωσης.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos