Πανπαριανός ξεσηκωμός για το Κέντρο Υγείας του νησιού

05 Δεκεμβρίου 2012 11:15

Μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων σε όλα τα χωριά της Πάρου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου συνεδρίαση φορέων του νησιού

με θέμα «Απολογισμός – Προγραμματισμός δράσης για την τραγική κατάσταση στο Κέντρο Υγείας».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ότι οι ενημερωτικές συγκεντρώσεις στα χωριά της Πάρου ήταν επιτυχημένες ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη παρουσία του Δημάρχου και αρκετών δημοτικών συμβούλων στις συναντήσεις αυτές, οι οποίοι και στήριξαν τις θέσεις του συντονιστικού των φορέων.

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στην Παροικιά στην αίθουσα του Αρχίλοχου με σκοπό την ενημέρωση των κατοίκων.

Στις 10 Δεκεμβρίου προγραμματίζεται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο οποίο και θα τεθεί ως πρώτο θέμα το κλείσιμο του Δήμου την Πέμπτη 13 και την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τρόπο που αντιμετώπισε το υπουργείο την διαμαρτυρία του Δημάρχου με αφορμή το θανάσιμο τραυματισμό του ζεύγους των Ρουμάνων αλλά κα την γενικότερη αδιαφορία του υπουργείου για το κέντρο υγείας της Πάρου.

Επίσης στις 14 Δεκεμβρίου προγραμματίζεται η μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κέντρο Υγείας με ταυτόχρονο κλείσιμο όλων των καταστημάτων του νησιού.

Πιο αναλυτικά για το τι ειπώθηκε στη συνάντηση μπορείτε να παρακολουθήστε στα ακόλουθα βίντεο.

Πατήστε εδώ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου και ώρα 6.00 το απόγευμα στην Αίθουσα του Αρχίλοχου στην Παροικιά σε καλούμε να έλθεις στη συγκέντρωση-συζήτηση με θέμα:

«Την τραγική κατάσταση που βρίσκεται το Κέντρο Υγείας Πάρου».

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.

ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos