Έκθεση με αφορμή τα 50 χρόνια του Μαρπησσαϊκού

05 Δεκεμβρίου 2012 18:05

Ο ΑΜΕΣ Μαρπησσαικός με αφορμή τα 50 του χρόνια θα πραγματοποιήσει έκθεση με διάφορα αντικείμενα από τη πορεία του συλλόγου από το 1963 ως και σήμερα.

Γι αυτό το λόγο καλεί όλους όσοι έχουν κάποια φωτογραφία, βίντεο(κασέτα ή DVD), εμφάνιση της ομάδας, μετάλλιο ή οποιοδήποτε άλλο υλικό σχετικά με το σύλλογο παρακαλούμε να μας το δανείσετε ή να μας το προσκομίσετε ώστε να βγάλουμε κάποιο αντίγραφο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το κύριο Πρόδρομος Μαμάση στο 6942890403 - email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με τη Κυρία Περαντινού Μαρία 6945083520 - email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σας ευχαριστούμε πολύ

Το Δ.Σ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos