Πάρος- Κέντρο Υγείας: Κορύφωση των κινητοποιήσεων Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου

10 Δεκεμβρίου 2012 01:12

Με τη συγκέντρωση στην Παροικιά, στην αίθουσα του Αρχίλοχου, ενημερώθηκαν και οι κάτοικοι της πρωτεύουσας του νησιού για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας Πάρου - Αντιπάρου.

Οι ενημερωτικές συγκεντρώσεις ολοκληρώνονται με την αυριανή συγκέντρωση στην Αντίπαρο, που θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 το πρωί στην αίθουσα Καλουδά.

Τη Δευτέρα, στις 6 μ.μ., θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάρου με πρώτο θέμα τη συμμετοχή του Δήμου στις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματισθεί για την προσεχή εβδομάδα από το σύνολο των φορέων της Πάρου.

Η συγκέντρωση της Παρασκευής, στις 14 Δεκεμβρίου, μπροστά από το Κέντρο Υγείας, στις 11 το πρωί, θα αποτελέσει την κορύφωση των κινητοποιήσεων του Δεκεμβρίου.

Καλούμε όλους τους κατοίκους της Πάρου και της Αντιπάρου να δώσουν ένα βροντερό παρόν και να εκφράσουν την έντονη διαμαρτυρία τους για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στη δημόσια υγείας της Πάρου και της Αντιπάρου.

Όλες οι δυνάμεις της Πάρου, ενωμένες, σε έναν αγώνα που θα έχει διάρκεια, είναι αποφασισμένες να δώσουν λύση στο μεγάλο πρόβλημα που αφορά την προστασία της υγείας όλων μας.

Το συντονιστικό των φορέων του νησιού

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε βίντεο απο τη συγκέντρωση στην αίθουσα του Αρχίλοχου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos