Σύλλογος Πάρου "Αρηΐς"

19 Δεκεμβρίου 2012 19:50

Οι δράσεις του Συλλόγου Γυναικών Πάρου "Αρηίς, για το 2ο Χριστουγεννιάτικο  Φεστιβάλ Πάρου ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ,συμμετείχαμε στο χριστουγεννιάτικο παζάρι  του "Αρχιλόχου" με τις φανταστικές δημιουργίες των μελών του Συλλόγου μας .

Ευχαριστούμε όλους όσους δούλεψαν εθελοντικά γι αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα .

Τη Παρασκευή 14/12 και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του  Παιδιού, ο Σύλλογος μας με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παροικίας ,ετοίμασε ένα χριστουγεννιάτικο  απόγευμα για όλα τα παιδιά ,που πλημμύρισαν το χώρο μας.

Η παραμυθοιστορία με "Το ανηψάκι του Αι Βασίλη ", μπαλόνια,face painting ,  ζεστή σοκολάτα, αλλά και γλυκίσματα προσφέρθηκαν σε όλα τα παιδιά από τον Αι  Βασίλη που μας επισκέφθηκε ,ενώ ζωντανή μουσική μας προσέφεραν με επιτυχία  παιδιά από το Λύκειο της Πάρου,δίνοντας το ρυθμό στη ζεστή μας αυτή  συνάντηση.Ευχαριστούμε όλους όσους δούλεψαν και μας βοήθησαν για την επιτυχία  της εκδήλωσης μας αυτής.

Η Δράση " Ψωνίζω & Στηρίζω " συνεχίζεται ,γι αυτό μην ξεχνάτε αυτούς που μας  έχουν ανάγκη .

Ευχαριστούμε όλους εσάς που στηρίζετε αυτή μας την  Πρωτοβουλία.  Σ'αυτή τη ζωή ,μπορεί να μην μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα, μπορούμε  όμως να κάνουμε μικρά πράγματα με μεγάλη αγάπη!

Σας ευχαριστούμε που είσαστε μαζί μας ,σ αυτήν μας τη προσπάθεια !

Συνεργασία ,συμμετοχή ,συνεννόηση !!!

'Ολοι μαζί κάνουμε καθημερινά μικρά θαύματα !!!

Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές ! !!

Με εκτίμηση

για το Δ.Σ

Η Πρόεδρος Η Γραμματέας

Σταυρούλα Τρίχα Αγγελική Ροδίτου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos