Συνελήφθη 30χρονος Πολωνός στην Πάρο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

24 Δεκεμβρίου 2012 16:00

Συνελήφθη προχθές (22-12-2012) στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, ένας 30χρονος υπήκοος Πολωνίας, γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Συγκεκριμένα ο 30χρονος προχθές το βράδυ οδηγώντας δίκυκλη μοτοσυκλέτα στην επαρχιακή οδό Παροικιά-Αγκαιριά, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά.

Στο πλαίσιο διερεύνησης του τροχαίου δυστυχήματος διαπιστώθηκε, με ειδική συσκευή με ειδική συσκευή αλκοολομέτρησης, ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.

Επιπλέον από τον αστυνομικό έλεγχο προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης των Πολωνικών Αρχών, για πλαστογραφία, απάτη, και ληστεία που διέπραξε τα έτη 2000 και 2001 στην Πολωνία.

Ο 30χρονος λόγω του τραυματισμού, χθες το βράδυ διακομίσθηκε από το Κέντρο Υγείας Πάρου σε Νοσοκομείο της Αττικής, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos