Πάρος: Προγράμματα Επαγγελματικής κατάρτισης και εκπαίδευσης

01 Φεβρουαρίου 2013 15:15

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου, εν όψει της επικείμενης εγκυκλίου για το

Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης και Εκπαίδευσης (ΛΑΕΚ 1-25) που χρηματοδοτείται από το ΟΑΕΔ, ανακοινώνει την συμμετοχή του για το έτος 2012 και δέχεται την υποβολή Αιτήσεων και Δικαιολογητικών.

Η υλοποίηση των προγραμμάτων κατάρτισης με θέμα α)ΑΓΓΛΙΚΑ ή β)ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ , τα οποία θα είναι διάρκειας 40 ωρών, εφόσον εγκριθούν από τον ΟΑΕΔ, θα υλοποιηθούν εκτός ωραρίου εργασίας.

Στα σεμινάρια μπορούν να λάβουν μέρος εργαζόμενοι των μελών του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου- Αντιπάρου (εποχικοί και μη) για τους οποίους έχει καταβληθεί στο ΙΚΑ η εργοδοτική εισφορά 0,45%.

Σημειώνεται ότι στους συμμετέχοντες καταρτιζόμενους, θα τους καταβληθεί αποζημίωση ποσού 5,00 € ανά ώρα κατάρτισης δηλαδή σε ολοκληρωμένο πρόγραμμα θα λάβουν το ποσό των διακοσίων (200,00€), όπως επίσης θα τους χορηγηθεί και βεβαίωση παρακολούθησης .

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή δικαιολογητικών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στο τηλέφωνο του Συλλόγου : 2284022262 και ώρες 10:00-14:00, τελευταία μέρα αιτήσεων ορίζεται η Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos