Πάρος: Koπή πίτας και τιμητική βράβευση στα νέα γραφεία του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου

10 Φεβρουαρίου 2013 00:37

Σε μια ευχάριστη, όμορφη και συγκινητική ατμόσφαιρα το απόγευμα του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου εγκαινιάσθηκαν τα νέα γραφεία του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου στα οποία έγινε και η κοπή της

πρωτοχρονιάτικης πίτας αλλά και η τιμητική βράβευση της κ. Μαρίας Ναυπλιώτη, προέδρου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου - Αντιπάρου και διατελέσασα πρόεδρος του πρώην Συλλόγου Επαγγελματιών Πάρου.

Παρουσία κόσμου, η όμορφη βραδιά των εγκαινίων και των ευχών της πρωτοχρονιάτικης εθιμοτυπίας έκλεισε συγκινητικά όταν η κ. Μαρία Ναυπλιώτη γνωστή σε όλους για την τεράστια κοινωνική προσφορά της στο χώρο της εθελοντικής αιμοδοσίας σε πανελλήνιο επίπεδο, τιμήθηκε για τη λιγότερο ίσως γνωστή ιδιότητά της ως πρωτοπόρου στον εμποροεπαγγελματικό στίβο της Πάρου και διατελέσασα πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών από τον οποίο προέκυψε ο σημερινός Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος. Στο πλαίσιο της βραδιάς, το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Πάρου κ. Χ. Βλαχογιάννης, ο οποίος μίλησε για το τιμώμενο πρόσωπο καθώς και ο αντιδήμαρχος και γραμματέας του Συλλόγου Αιμοδοτών κ. Μάρκος Κωβαίος όπως επίσης και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αρκάς.

Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στην κ. Ναυπλιώτη από τον Δήμαρχο και την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΣΕ). Επίσης ο κ. Τ. Τριαντάφυλλος μέλος του Δ.Σ. της απένειμε ένα αναμνηστικό κάδρο, ενθύμιο της προσφοράς της στο χώρο της εμποροεπαγγελματικής ζωής του νησιού. Η όμορφη αυτή εκδήλωση στα καινούρια γραφεία του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου με τις ευχές που συνόδεψαν την κοπή της πίτας για μια καλύτερη χρονιά, δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί ωραιότερα παρά με την απόδοση τιμής σε μια γυναίκα με πλούσια και πολυσχιδή συνεχή προσφορά στην κοινωνία της Πάρου εδώ και πολλές δεκαετίες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos