Συζήτηση για την αλιεία με τους ψαράδες του νησιού στον Αρχίλοχο

21 Φεβρουαρίου 2013 16:59

Την Κυριακή στις 24 Φεβρουαρίου και ώρα 11 το πρωί στην αίθουσα του «Αρχίλοχου» η Επιτροπή που συγκρότησε ο Δήμος για τη μελέτη και την προώθηση

θεμάτων που σχετίζονται με την αλιεία θα συζητήσει με τους ψαράδες του νησιού, προκειμένου να καταλήξει σε προτάσεις για την καλύτερη οργάνωση του τομέα αυτού στις Κυκλάδες.

Μας ενδιαφέρει η γνώμη όσων έχουν να πουν κάτι για τα θέματα αυτά και ιδιαίτερα η γνώμη των ψαράδων του νησιού που γνωρίζουν από κοντά τα πράγματα. Προσκαλούμε λοιπόν τους ψαράδες της Πάρου στη συνάντηση αυτή για να υπάρξει μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και να διοργανώσουμε μετά απʼ αυτά μια νέα μεγάλη συνάντηση στην Πάρο με ενδιαφερομένους και από άλλα νησιά και αρμόδιους πολιτικούς ώστε να προωθηθούν τα θέματα περαιτέρω. Βασικός μας σκοπός είναι να φωτιστούμε και να φωτίσουμε όσους το επιθυμούν με πιο σίγουρες γνώσεις για την κατάσταση της αλιείας στις Κυκλάδες και τα τρέχοντα ζητήματά της και να επιχειρήσουμε εκεί που μπορούμε καλές λύσεις τώρα μάλιστα που υπάρχει ανάγκη επιστροφής στην παραγωγική δραστηριότητα.

Η επιτροπή του Δήμου και του «Αρχίλοχου» για την αλιεία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos