"Επιχειρείν" τώρα μέσω του ΕΣΠΑ

28 Φεβρουαρίου 2013 01:38

Δώσε τώρα νέα πνοή στην επιχείρησή σου ή κάνε επιτέλους το όνειρο του "επιχειρείν" πραγματικότητα ανοίγοντας μια νέα επιχείρηση με τα επιδοτούμενα προγράμματα του ΕΣΠΑ.

Τα προγράμματα επιχορήγησης της επιχειρηματικότητας μέσω του ΕΣΠΑ καλύπτουν όλο το φάσμα και τα είδη των επιχειρήσεων παρέχοντας επιδοτήσεις έως και 50% για δαπάνες που κυμαίνονται από την εγκατάσταση και τον εξοπλισμό έως τον αυτοματισμό, τη χρήση νέων τεχνολογιών και διαφήμισης.

Μέσα από τις δράσεις του ΕΣΠΑ τόνωσε τώρα το δυναμισμό της επιχείρησής σου κάνοντάς την ανταγωνιστική, σύγχρονη και προσοδοφόρα.

Ο κάθε επιχειρηματίας νέος ή παλαιότερος μπορεί τώρα να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία του ΕΣΠΑ το οποίο εν μέσω οικονομικής κρίσης αποσκοπεί στον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη του "επιχειρείν" σε σύγχρονες προδιαγραφές και απαιτήσεις.

To parianostypos.gr συνεργάζεται με σύμβουλο επιχειρήσεων, ο οποίος και θα αναλάβει την υλοποίηση του επιχειρηματικού σας σχεδίου μέσω του ΕΣΠΑ, την επεξεργασία της πρότασή σας καθώς και την υποβολή προς έγκριση για επιχορήγηση.

Σας προτείνουμε επίσης υπεύθυνα την προώθηση της επιχείρησή σας:

• Μέσω διαφημιστικής προβολής σε ηλεκτρονική μορφή

• Την ανάπτυξη, σχεδιασμό, μελέτη, επιμέλεια, συντήρηση και ότι άλλο αφορά την σωστή και ορθή παρουσία σας στο διαδίκτυο με δυναμικές ιστοσελίδες.

• Τον εξ' ολοκλήρου σχεδιασμό, δημιουργία, παραγωγή και προώθηση εντύπου διαφημιστικού υλικού.

Η τελική απόφαση ανήκει σε σας. Δώστε σίγουρη προοπτική στις ήδη υπάρχουσες επιχειρήσεις σας που εν μέσω κρίσης ταλανίζονται από την αβεβαιότητα. Κάντε τώρα την κρίση ευκαιρία και εμείς θα σταθούμε πιστοί και συνεπείς αρωγοί στην προσπάθειά σας με κάθε τρόπο!

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos